spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣHUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX Team

HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX Team

Ο ΑΡΗΣ ΤΣΑΡΝΑΣ ΚΑΙ Η FC 450 ΤΗΣ HUSQVARNA MOTUL MICHELIN TEAM ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΧ1

Με την ανανεωμένη για φέτος HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX Team να συνεχίζει τη σταθερά ανοδική της πορεία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2018, ο δεύτερος αγώνας της σεζόν στο Άργος είδε τον επίσημο εκπρόσωπο της ομάδας στην ΜΧ1 Άρη Τσαρνά να τερματίζει στην εξαιρετική δεύτερη θέση της κορυφαίας κατηγορίας του πρωταθλήματος.

HUSQVARNA MX Team Tsarnas 1Μετά το ξεκίνημά του στις Σέρρες, το φετινό πρωτάθλημα μεταφέρθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην εντυπωσιακή πίστα του Άργους για τον δεύτερο φετινό του γύρο. Στον δεύτερο μόλις αγώνα του επάνω στη νέα του Husqvarna FC 450, ο Άρης Τσαρνάς κατάφερε να φτάσει ένα μόλις βήμα από την πρώτη του φετινή νίκη στη ‘μεγάλη’ κατηγορία.

Μετά από μία καλή εκκίνηση στο πρώτο σκέλος, ο αναβάτης από την Κω έκανε μερικά λάθη τα οποία και τον ανάγκασαν να αρκεστεί στην τέταρτη θέση στο πέσιμο της καρό σημαίας. Ανανεωμένος στο Β’ Σκέλος του αγώνα, ο Άρης έφυγε δυνατά από την εκκίνηση και κάνοντας έναν μεθοδικό αγώνα έφτασε να τερματίζει στη δεύτερη θέση.

HUSQVARNA MX Team Georgantas 1Στην κατηγορία ΜΧ2, πρωταγωνιστής της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX Team ήταν για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Αλέξης Γεωργαντάς. Με μία δεύτερη θέση στο Α’ Σκέλος και μία τέταρτη θέση στο Β’ Σκέλος ο αναβάτης από την Κατερίνη έφερε την Husqvarna FC 250 για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο βάθρο της κατηγορίας. Τρίτος στην τελική κατάταξη της κατηγορίας, ο Αλέξης συγκέντρωσε πολύτιμους βαθμούς που τον διατηρούν σε απόσταση βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Για το νεότερο μέλος της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX Team Φραγκίσκο Ζούνη, ο αγώνας HUSQVARNA MX Team Zounis 2του Άργους έφερε στον αναβάτη από τη Ρόδο τον πρώτο του φετινό τερματισμό εντός τριάδας σε σκέλος. Τέταρτος στον πρώτο αγώνα και τρίτος στον δεύτερο, ο Φραγκίσκος έφτασε να τερματίζει στην τέταρτη θέση της τελικής κατάταξης στην ΜΧ2.

Η HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX Team ανανεώνει το αγωνιστικό της ραντεβού για τις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου, με τον τρίτο κατά σειρά φετινό αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross να πραγματοποιείται στα Γιαννιτσά.

Άρης Τσαρνάς: “Είχα ένα καλό συνολικά αγώνα και η δεύτερη θέση στο βάθρο δείχνει ότι HUSQVARNA MX Team Tsarnasπροχωράμε. Στο πρώτο σκέλος έφυγα τρίτος στην εκκίνηση αλλά λίγο μετά βγήκα εκτός πίστας με αποτέλεσμα να χάσω μερικές θέσεις. Προσπάθησα αρκετά και ανέβηκα ξανά στην τρίτη θέση, αλλά μετά από μια μικρή πτώση έπρεπε να παλέψω αρκετά ώστε να τερματίσω τέταρτος. Η εκκίνησή μου στο δεύτερο σκέλος ήταν πολύ καλή και στόχος μου ήταν να κρατήσω δυνάμεις για το τέλος του αγώνα. Μετά τη μέση ένας μικρός τραυματισμός που είχα το Σάββατο στο αριστερό μου χέρι έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα, αλλά κατάφερα να τερματίσω δεύτερος κι έτσι να πάρω την δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη.”

HUSQVARNA MX Team GeorgantasΑλέξης Γεωργαντάς: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τα αποτελέσματα που πετύχαμε στο Άργος. Το κυριότερο είναι πως μέσω σκληρής δουλειάς, μπορούμε πλέον να κυνηγάμε την κορυφή. Αισθάνομαι πως είμαστε όλο και πιο κοντά στη νίκη, η οποία και ελπίζω να έρθει σύντομα. Στο Α’ Σκέλος πήρα την εκκίνηση και οδήγησα μπροστά για τους πρώτους δύο γύρους όταν και δέχθηκα προσπέραση. Κατόπιν κρατήθηκα στην δεύτερη θέση όπου και τερμάτισα. Στο δεύτερο σκέλος είχα μία καλή πάλι εκκίνηση, αλλά είχα πτώση μετά από σύγκρουση με συναθλητή μου. Συνεχίζοντας τον αγώνα από το τέλος, έκανα ό,τι μπορούσα και βρέθηκα να τερματίσω τέταρτος.”

HUSQVARNA MX Team ZounisΦραγκίσκος Ζούνης: “Φεύγουμε ικανοποιημένοι από τον αγώνα του Άργους. Είχα μια μέτρια εκκίνηση στο πρώτο σκέλος και έχασα κάποιο χρόνο σε μερικές προσπεράσεις. Στο δεύτερο σκέλος η εκκίνησή μου ήταν καλύτερη και γρήγορα βρέθηκα στην τρίτη θέση. Είχαμε μία καλή μάχη με τον Αλέξη που πίεζε για την τρίτη θέση, αλλά κατάφερα τελικά να την διατηρήσω. Σε γενικές γραμμές, είμαι ευχαριστημένος. Έχουμε ένα μικρό διάλειμμα τώρα στο πρωτάθλημα και στόχος είναι να δουλέψουμε σκληρά για τον επόμενο αγώνα στα Γιαννιτσά.”

Φωτογραφίες: CP Productions

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO