spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣAYTOKINHTOΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

AYTOKINHTOΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας

Η σύμπτωση των προσπαθειών ανάπτυξης δυο σημαντικών δραστηριοτήτων στην Βόρεια Ελλάδα με στόχο την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών από τις Βαλκανικές χώρες, οδήγησε σε μια σημαντική The Balkan Riding Point 12συμφωνία συνεργασίας που αφορά το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και την έκθεση μοτοσυκλέτας της Θεσσαλονίκης που από SMF για το 2018 μετονομάσθηκε σε Thessaloniki Moto Show.
Μετά από συνάντηση του Κυριακού Μακρυαλέα (διοργανωτή του TMS) με τον διευθύνοντα σύμβουλο της πίστας των Σερρών Μάριου Ζίχναλη, συμφωνήθηκε η στρατηγική συνεργασία στον τομέα της προβολής, με στόχο την προσέλκυση μοτοσυκλετιστών από τις βαλκανικές χώρες. Άλλωστε το σλόγκαν της φετινής έκθεσης είναι: “The Balkan Riding Point”

Το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη πίστα των βαλκανίων, ενώ το TMS αποτελεί αντίστοιχα την σημαντικότερη έκθεση μοτοσυκλέτας που μπορούν να επισκεφτούν σε μικρή απόσταση οι μοτοσυκλετιστές των βαλκανικών χωρών. Αυτός ο συνδυασμός μοναδικότητας και ο κοινός στόχος προσέλκυσης περισσότερων επισκεπτών στις Σέρρες και την Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, οδήγησε στην The Balkan Riding Point 10λογική σκέψη μίας συνεργασίας στον τομέα της επικοινωνίας για τους επόμενους μήνες.

Εκτός από μία κοινή ιντερνετική καμπάνια, κάθε προωθητική κίνηση που θα οργανωθεί από το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών προς το κοινό των Βαλκανίων, θα προωθεί παράλληλα με κάποιο τρόπο την έκθεση της Θεσσαλονίκης και αντίστοιχα κάθε προωθητική κίνηση του Thessaloniki Moto Show στο βαλκανικό κοινό, θα διαφημίζει και το αυτοκινητοδρόμιο. Όπως είναι λογικό θα υπάρξει και μία γενικότερη αλληλοϋποστήριξη κατά τους επόμενους τέσσερεις μήνες.

Σε αντίθεση με όσα συμβαίνουν γύρω μας, επιτέλους βλέπουμε κάποιους Έλληνες με ανοιχτά μυαλά να πιστεύουν πραγματικά στο « Ισχύς εν τη ενώσει» και να το κάνουν πράξη! Μήπως πρέπει να γίνουν περισσότερες συνέργειες με ουσία για αντιμετωπίσουμε την δύσκολη κατάσταση που μας περιβάλει?

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO