spot_img

Kawasaki

KAWASAKI SAFE DRIVING DAY 20Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Ημερίδες Ασφαλούς Οδήγησης Kawasaki για το 2017, που διοργάνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία ΤΕΟΜΟΤΟ, σε συνεργασία με δύο από τις σημαντικότερες σχολές εκπαίδευσης μοτοσυκλετιστών στην Ελλάδα, City’s A.R.T. (από την Ομάδα του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL) και Riding School (Θανάσης Χούντρας).

50 αναβάτες, κάτοχοι μοτοσυκλετών Kawasaki, KAWASAKI SAFE DRIVING DAY 24παρακολούθησαν τα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν σε ειδικές εγκαταστάσεις υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων εκπαιδευτών. Μέσα από ένα συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να διδαχτούν βασικές τεχνικές ασφαλούς οδήγησης, να διορθώσουν συνήθη λάθη στο χειρισμό της μοτοσυκλέτας και ως αποτέλεσμα να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες και να αυξήσουν το επίπεδο ασφάλειας και αυτοπεποίθησης.

Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτές και τους συμμετέχοντες για την άψογη συνεργασία και για το ευχάριστο και εποικοδομητικό κλίμα των σεμιναρίων και ανανεώνουμε το ραντεβού για τις νέες ημερίδες του 2018.

Βίντεο από τις ημερίδες

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO