spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣBMU - Europe Road Racing Championship

BMU – Europe Road Racing Championship

Παρασκευή-Σαββατοκύριακο στο Αυτοκινητοδρόμιο

BMU Serres 11Οι καλύτεροι αθλητές των Βαλκανίων στις Σέρρες, στο πλαίσιο του 9ου και 10ου γύρου του Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας Ανατολικής Ευρώπης (BMU- Europe Road Racing Championship) που θα πραγματοποιηθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο της πόλης το ερχόμενο τριήμερο Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 27-28-29 Οκτωβρίου.

Τους δύο γύρους του Βαλκανικού πρωταθλήματος διοργανώνουν η Βαλκανική Ένωση Μοτοσυκλέτας (Balkan Motorcycle Union), η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΑΜΟΤΟΕ), η Βουλγαρική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας και η Ρουμανική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία, ενώ θα συμμετέχουν μοτοσυκλετιστές από Ελλάδα, BMU Serres 13Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία κ.α.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Παρασκευή προβλέπονται ο τεχνικός έλεγχος και ελεύθερα δοκιμαστικά, το Σάββατο χρονομετρημένα δοκιμαστικά και η πρώτη φάση των αγώνων του Πρωταθλήματος, ενώ την Κυριακή, μετά το απαιτούμενο warm up θα ακολουθήσει η δεύτερη και τελική φάση του.

BMU Serres 12Οι κατηγορίες μοτοσυκλετών που θα συμμετέχουν είναι: SP125, SSP600, SBK1000, Formula 600 και 1000.

Ακόμη μία φορά η πίστα των Σερρών στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Όλοι οι φίλοι και οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορούν να προσέλθουν στο Αυτοκινητοδρόμιο, προκειμένου να συμμετέχουν και να βιώσουν τον παλμό μιας διοργάνωσης αυτού του μεγέθους.

Η είσοδος ελεύθερη.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO