spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣMrKTEO οι κληρώσεις των scooter 125cc συνεχίζονται

MrKTEO οι κληρώσεις των scooter 125cc συνεχίζονται

Οι κληρώσεις τυχερών που κερδίζουν scooter 125cc συνεχίζονται στην αλυσίδα καταστημάτων MrKTEO!

MrKTEO 7th winner 04Με την έβδομη κατά σειρά κλήρωση της χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Αυγούστου, μεγάλη τυχερή αναδείχθηκε η κυρία Παναγιώτα Μακρυγιάννη, κάτοχος αυτοκινήτου ο τεχνικός έλεγχος του οποίου διενεργήθηκε στο κατάστημα MrKTEO Χαϊδαρίου μέσα στον Ιούλιο.

Θα ακολουθήσουν πέντε ακόμα κληρώσεις, μία για κάθε μήνα του 2017 που απομένει και αν θέλετε και εσείς να κερδίσετε ένα πανέμορφο scooter Gemini Eivissa 125, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε τεχνικό έλεγχο σε κάποιο από τα καταστήματα του MrKTEO. Γιατί η εταιρεία γιορτάζει τα 12 χρόνια λειτουργίας της και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ισάριθμα scooter, ένα κάθε μήνα και για όλους τους μήνες του 2017!MrKTEO 7th winner (2)

H ανεπανάληπτη αυτή προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 και αφορά σε τεχνικό έλεγχο κάθε είδους οχημάτων (αυτοκίνητα, δίκυκλα, φορτηγά, αγοραία, taxi κλπ).

Εσείς απλά κλείστε το ραντεβού σας και χωρίς καμμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση θα μπείτε στη διαδικασία των μηνιαίων κληρώσεων. Μπορείτε είτε να καλέσετε στο 10300 είτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mrkteo.gr

Ο MrKTEO εύχεται σε όλους τους τυχερούς νικητές καλές και ασφαλείς διαδρομές και δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει εγγυημένο τεχνικό έλεγχο και κορυφαία εξυπηρέτηση στους πελάτες που την επιλέγουν.

Kαταστήματα MrKTEO
ΑΤΤΙΚΗ
– Αγ. Ι. Ρέντης, Μπιχάκη 30
– Χαϊδάρι, Λ. Αθηνών 282
– Αγ. Ανάργυροι, Λ. Δημοκρατίας 322
– Ασπρόπυργος, 18ο χλμ Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου
– Mοσχάτο, Πειραιώς & Μοσχονησίων 1

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
– A. Τρίτση 4, γήπεδο μπάσκετ ΠΑΟΚ

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO