spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣ2017 SAND SCRAMBLE by Nanakos

2017 SAND SCRAMBLE by Nanakos

SANDCROSS 230717 010Αισίως φτάσαμε στο 7o Sand Scramble που συνδιοργάνωσε ο Μανώλης Νανάκος με την συνεργασία του Γιάννη Στρατηγάκη (ΜΠΟΜ) και του Beach Bar Coco Ammos στην παραλία Κάμπος , στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής.

Το μοναδικό αυτό event δίνει κάθε χρόνο την ευκαιρία σε πολλούς «χωματερούς» αναβάτες να συνδυάσουν την αγωνιστική δράση και την προπόνηση σε αμμώδες τερέν με ένα Σαββατοκύριακο δίπλα στην θάλασσα. Αν προσθέσουμε στα παραπάνω το ελάχιστο κόστος συμμετοχής και την δυνατότητα δωρεάν SANDCROSS 230717 049κατασκήνωσης για τους συμμετέχοντες και τις παρέες τους, καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για μία εκδήλωση απόλυτα προσαρμοσμένη στην πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί στα χρόνια αυτά της κρίσης. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι τα τελευταία χρόνια το Sand Scramble ενισχύει τις φιλανθρωπικές δράσεις του συλλόγου Αρωγή Θεσσαλονίκης ενώ αυτή τη χρονιά βοήθησε στην συγκέντρωση χρημάτων για τον αγωνιζόμενο Στέργιο Κατσογρεσάκη που τραυματίστηκε σοβαρά στο SANDCROSS 230717 153πρωταθληματικό Motocross της Χαλκίδας.

Στον συγκεκριμένο «αγώνα» δεν έχει και πολύ σημασία ποιος κερδίζει, αφού όλοι συμμετέχουν πρωταρχικά για να διασκεδάσουν οδηγώντας και να προπονηθούν έχοντας την σπάνια ευκαιρία να οδηγήσουν στην άμμο. Οι κόντρες φυσικά δεν λείπουν αφού είναι στην φύση του αγωνιζόμενου η προσπάθεια για διάκριση και έτσι προσφέρουν μοναδικές εικόνες δράσης στους πολλούς θεατές που βρίσκονται κοντά SANDCROSS 230717 223τους κάθε χρόνο. Πριν και μετά τις αναμετρήσεις όλοι μαζί απολαμβάνουν τις μουσικές και το service στο bar και τις ξαπλώστρες του Coco Ammos, αλλά κυρίως τις βουτιές στην υπέροχη θάλασσα. Διότι ως γνωστόν ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι δεν έχουμε να πούμε πολλά, αφού οι 500 φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Οι συμμετοχές ήταν ελάχιστα μειωμένες, κυρίως λόγω της αδυναμίας SANDCROSS 230717 242εύρεσης δωματίων για κάποιους που ήθελαν να παρευρεθούν αλλά δεν ήθελαν να διανυκτερεύσουν σε σκηνή. Στα αγωνιστικά σκέλη που έγιναν Σάββατο και Κυριακή είδαμε πολλούς «μόνιμους» λάτρεις του event όπως οι Απόστολος Κάκαρης, Daniel Benov, Μανώλης Πασχαλίδης, Κώστας Ψαρράς και πολλοί άλλοι, ενώ είδαμε για πρώτη φορά τον Αλέξη Ζώρα, τον Άγγελο Βογιατζή και τον Ανδρέα Κυρίτση.

SANDCROSS 230717 298Για δεύτερη συνεχόμενη φορά είδαμε να οδηγεί στην άμμο τον σαρωτικό Γιάννη Τουρατζίδη μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη που έδειξαν να το διασκεδάζουν πραγματικά. Έλειψε αυτή τη φορά η κατηγορία των ATV ενώ μια διαφορετική νότα έδωσαν οι λιλιπούτιοι πιτσιρικάδες που πήραν μια γεύση από οδήγηση στην άμμο, με την απαραίτητη υποβοήθηση από τους μπαμπάδες τους…

SANDCROSS 230717 311Για την ιστορία να αναφέρουμε τους νικητές που αναδείχθηκαν στις κατηγορίες:
CHAMPION: Γ. Τουρατζίδης – S1: Γκλαβάς – S2: Τομπάζης – JUNIOR: Βογιατζής – HOBBY: Κουλουμντούρης
Στον SUPER Τελικό που έγινε για πρώτη φορά, τις τρεις πρώτες θέσεις κατέκτησαν οι: Τουρατζίδης , Κάκαρης, Θεοδωριδης.
Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι στο 8o SAND SCRAMBLE by Nanakos

Εδώ θα δείτε όλες τις φωτογραφίες από το 7ο SAND SCRAMBLE – 500 photos

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO