spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣHonda Adventure Roads 2017

Honda Adventure Roads 2017

Μία ομάδα από 40 λάτρεις της μοτοσυκλέτας ξεκινά ένα ταξίδι ζωής από το Όσλο μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι – το βορειότερο σημείο της Ευρώπης – στα πλαίσια της πρώτης αποστολής Adventure Roads της Honda.

Honda Adventure Roads 2017Η ομάδα αναβατών με μεγάλη επιρροή – bloggers, δημοσιογράφοi και άνθρωποι της βιομηχανίας – θα ακολουθήσει μία συναρπαστική διαδρομή διασχίζοντας τις παράκτιες περιοχές της Βόρειας Θάλασσας στη Νορβηγία, με CRF1000L Africa Twin – την περίφημη μοτοσυκλέτα περιπέτειας μεγάλου κυβισμού της Honda, η οποία αναγεννήθηκε το 2016 επιτυγχάνοντας εξαιρετικές πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη.

Ανάμεσα στους 40 συμμετέχοντες στο Honda Adventure Roads 2017 προσκεκλημένος της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα βρίσκεται και ο Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος, λάτρης της μοτοσυκλέτας και δηλωμένος Honda lover.

O Γιώργος Πυρπασόπουλος λίγο πριν την αναχώρηση του για το Όσλο δήλωσε: «νιώθω πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω σε αυτό το μεγάλο ταξίδι και θα είμαι ο μοναδικός Έλληνας αναβάτης. Είχα τη δυνατότητα να συνυπάρξω με την Africa Twin που μου παραχώρησε η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Honda Adventure Roads 2017 Pirpasopoulosπροκειμένου να εξοικειωθώ μαζί τη. Θεωρώ ότι είναι μία πολύ εύκολη και φιλική μοτοσυκλέτα για τον αναβάτη η οποία σε ταξιδεύει με την ίδια ευκολία τόσο μέσα στην πόλη όσο και στον αυτοκινητόδρομο ή σε κάποιο επαρχιακό χωματόδρομο. Είμαι λάτρης της περιπέτειας καθώς έχω ταξιδέψει αρκετά, σε διάφορα σημεία του κόσμου, οπότε περιμένω με μεγάλη αυτή τη δοκιμασία του Honda Adventure Roads 2017. Για την καλύτερη προετοιμασία μου πραγματοποίησα αρκετές εκδρομές με την Africa Twin το τελευταίο διάστημα και παρακολούθησα το 1ο επίπεδο του California Superbike School στα Μέγαρα.»

Το ταξίδι των 3.500 χιλιομέτρων θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 26 Ιουνίου – 3 Ιουλίου και μαζί με τους αναβάτες θα ταξιδέψουν δύο ξεχωριστοί προσκεκλημένοι της HRC, ο Πορτογάλος Paulo Goncalves (Παγκόσμιος Πρωταθλητής Cross-Country Rally το 2013 και 2ος στο Dakar Rally του 2015) και ο Αργεντινός Kevin Benavides.
Το πρώτο ταξίδι του Adventure Roads θα είναι το πρότυπο για επόμενες περιπέτειες με Honda τους επόμενους μήνες αλλά και στα χρόνια που έρχονται.

Λεπτομέρειες για την εξέλιξη της αποστολής μπορείτε να βρείτε στο http://www.honda.co.uk/motorcycles/ride-with-us/adventure-roads/start-the-adventure.html καθώς και σε live αναρτήσεις στη σελίδα www.facebook.com/hondamoto.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO