spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣ36η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ

36η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ

Panellinia 2017 1st day 12Όπως έλεγαν παλιά: «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!»
Εμείς πήγαμε μία βόλτα λίγο πριν μεσημεριάσει για να κάνουμε μία πρώτη αυτοψία και να σας δείξουμε τις πρώτες εικόνες.
Το μέρος είναι τελικά ωραίο παρά το υπερβολικό ξεφώνημα που έχει προηγηθεί. Τώρα μένει να δούμε πόσος κόσμος θα έρθει και αν οι εγκαταστάσεις θα είναι επαρκείς. Ο χώρος πάντως είναι πολύ μεγάλος και πολύ διαφορετικός από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα ταξιδεύοντας με τις «Πανελλήνιες» της ΜΟΤΟΕ.Panellinia 2017 1st day 13

Το μεσημέρι είχαν ήδη αρχίσει να έρχονται οι πρώτοι επίσημοι επισκέπτες της εκδήλωσης, αν και οι πιο φανατικοί είχαν ήδη κατασκηνώσει από την αρχή της εβδομάδας. Έχω την αίσθηση ότι μάλλον θα είναι μία καλή Πανελλήνια και όσοι θα έρθουν δεν θα το μετανιώσουν.

Αυτό που πιστεύω πλέον είναι ότι η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ είναι κάτι σαν το Άγιο Όρος (???!!!) Δηλαδή όταν μπεις μέσα, θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Panellinia 2017 1st day 28Κάποιοι στο Όρος μπαίνουν και βρίσκουν τεμπέληδες με ράσα, άλλοι βρίσκουν ομοφυλόφιλους, άλλοι βλέπουν μία αναχρονιστική κοινωνία με αγκυλώσεις και προβλήματα.

Όσοι όμως ψάχνουν φωτισμένους και Αγίους θα τους βρουν οπωσδήποτε. Όπως θα βρούν και εργατικούς μορφωμένους μοναχούς που αποτοξινώνουν ναρκομανείς. Κάποιοι τα βλέπουν όλα μαζί και επιλέγουν ποια εικόνα θα Panellinia 2017 1st day 33κρατήσουν. Δεν υποχρέωσε ποτέ κανείς κανέναν να επισκευθεί το ‘Αγιο Όρος.

Έτσι και στην Πανελλήνια. Κάποιοι βλέπουν θερμοκέφαλους που κάνουν φασαρία και χαλάνε το προφίλ του μοτοσυκλετισμού. Κάποιοι με αφορμή την Πανελλήνια ταξιδεύουν και γνωρίζουν νέα μέρη ενώ συναντάνε και φίλους από όλη την Ελλάδα. Σε κάποιους αρέσει να συμμετέχουν στα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα προσθέτοντας την δική τους άποψη για τον μοτοσυκλετισμό. Κάποιοι πάνε για να εκτονωθούν… Όλα εκεί είναι και επιλέγουμε σε ποιο Panellinia 2017 1st day 18κομμάτι θέλουμε να συμμετέχουμε. Εκτός και αν είναι πιο εύκολο και ασφαλές να ασκούμε κριτική εξ αποστάσεως. Είναι ένα αγαπητό σπορ στην χώρα μας….

Σας μεταφέρουμε τις πρώτες εικόνες και θα είμαστε πάλι εκεί όλες τις ημέρες για να καταγράψουμε πρόσωπα, καταστάσεις και γεγονότα.

Χωρίς φόβο και πάθος. Ψύχραιμα και αμερόληπτά.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO