spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣSMF 2017 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

SMF 2017 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΕΘ 11-14 ΜΑΙΟΥ
Η τρίτη φορά ήταν και η καλύτερη (τουλάχιστον μέχρι σήμερα).

SMF_GENIKES010_resizeΜε περισσότερους εκθέτες, μεγαλύτερη έκταση, περισσότερα και σημαντικότερα εκθέματα και πολλά show με συναρπαστικό θέαμα. Το σημαντικότερο από όλα όμως ήταν πως αυτή την χρονιά, το SMF Moto Show το αγκάλιασε το κοινό της Βόρειας Ελλάδας και των γειτονικών χωρών με αποτέλεσμα η προσέλευση επισκεπτών να ξεπεράσει τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες.

SMF_GENIKES123_resize15800 επισκέπτες από όλη την Β. Ελλάδα, τα Σκόπια, την Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο, την Αλβανία και την Τουρκία έδωσαν έναν μοναδικό παλμό στη έκθεση της Θεσσαλονίκης μετατρέποντας το πλούσιο σε θέαμα event, σε μία γιορτή μοτοσυκλέτας. Άλλωστε, εκτός από μοτοσυκλέτες και άλλα σχετικά προϊόντα, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να κάνουν test ride και να απολαύσουν τα πολλά παράλληλα show που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα.

SMF_FACES028_resize Μέσα στον χώρο της έκθεσης οι μεγάλες αντιπροσωπείες μοτοσυκλετών είχαν στήσει εντυπωσιακά περίπτερα για να δείξουν στο μοτοσυκλετιστικό κοινό τα νέα μοντέλα τους και όχι μόνο. Στο περίπτερο της YAMAHA υπήρχε η μοτοσυκλέτα του Valentino Rossi, ενώ η Honda είχε την μοτοσυκλέτα του Marc Marquez. Η KTM είχε όλη την νέα σειρά μοτοσυκλετών της, αλλά την παράσταση έκλεψε η νέα Super Adventure 1290R.

SMF_FACES058_resize Η Harley που είχε ένα από τα πιο ωραία περίπτερα, ξεχώρισε για την ξεχωριστή αισθητική και το διαφορετικό ύφος της. Η ΚΥMCO είχε όλη την γκάμα μοντέλων αλλά τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στο νέο ΑΚ 550. Η SUZUKI δημιουργούσε όνειρα με το νέο GSXR 1000 αλλά η προσιτή επιλογή ήταν το νέο V-Strom 650. H Motul έκλεψε και αυτή τη φορά τις εντυπώσεις, αφού είχε καταλάβει το κεντρικότερο σημείο της έκθεσης.

SMF_GENIKES039_resize Η Benelli έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση της στη Θεσσαλονίκη επιδεικνύοντας με υπερηφάνεια το ΤRK 502. Η BMW είχε όλα τα νέα μοντέλα της στο stand του νέου αντιπροσώπου της Θεσσαλονίκης (Βελμάρ ΑΕ). Στην DUCATI μπορεί να υπήρχε η νέα Supersport αλλά περισσότερη συζήτηση δημιούργησε η «μικρή» Multistrada.

SMF_GENIKES069_resizeΗ SYM που δεν συμμετείχε στην προηγούμενη έκθεση της Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά εκπροσωπήθηκε έστω και αν αυτό έγινε μέσω των δύο βασικών dealer της πόλης (Δαβανόπουλος – Makina).

Παρούσα και η MV Agusta και μάλιστα σε δύο χώρους. Στο stand του αντιπροσώπου Θεσσαλονίκης Super sport service K. SMF_GENIKES131_resizeΘεοδωρίδης και στον χώρο της Motul.

Εκτός από μοτοσυκλέτες, υπήρχε μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ αφού υπήρχε δυναμική παρουσία από τα μεγαλύτερα καταστήματα της πόλης (MotoMarket, Macedonian Mega Stock Bazaar, Riders Market) ενώ και στον τομέα των ανταλλακτικών και υπηρεσιών υπήρχαν σημαντικές συμμετοχές όπως Δαβανόπουλος ΑΕ, OHLINS – Motostyl , Μoto Markos, MotoNews.

SMF_GENIKES073_resizeΣτον τομέα των ελαστικών μονοπώλησε η εταιρεία Νταλός (Continental-Heidenau), στους συναγερμούς η Directed (Scorpio) και στα Treilers ο Στεφανίδης. Ξεχωριστή συμμετοχή η Olympus που διοργάνωσε και φωτογραφικό διαγωνισμό. Φυσικά υπήρχε εκπροσώπηση και από όλες τις λέσχες του νομού Θεσσαλονίκης, την ΜOTOE, το Σωματείο Επισκευαστών Μοτοσυκλετών (ΣΕΜΜΘ), το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και την Μοτοθέσις. Παρόντες και οι δημιουργικότατοι Adrenaline junkies.

Επίσης υπήρχαν σημαντικά εκθέματα σε custom αλλά και κλασικές μοτοσυκλέτες όπως η Douglas του 1915! Και βέβαια οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες που σχεδίασαν και υλοποίησαν SMF_GENIKES118_resizeοι αυριανοί μας επιστήμονες. Δεν έλειψαν πάντως και τα ηλεκτρικά σκούτερ και ποδήλατα.

Ο μεγάλος χορηγός της έκθεσης ήταν ο Mr. Kteo που ανοίγει στην Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο και κλήρωσε στους επισκέπτες δύο σκούτερ!

 Για τα show δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Οι γνωστοί σε όλους SXS έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό έχοντας μάλιστα νέα μέλη στην ομάδα και βέβαια ανανεωμένο πρόγραμμα.

SMF_SHOW129_resizeΜαζί τους αυτή τη φορά και ο ιπτάμενος Nώντας Λογοθέτης (free style).O Άκης Ανδρέου έδωσε το δικό του μοναδικό show με τον γύρο του θανάτου και ο πρωταθλητής Trial Λευτέρης Πίππος έκανε απίστευτες επιδείξεις ισοροπίας και δεξιοτεχνίας σε δύο τροχούς. Δείτε τις φωτογραφίες για να καταλάβετε τι έγινε στη ΔΕΘ!…..

 

Προβολή φωτογραφιών “Πρόσωπα”

Προβολή φωτογραφιών “ΓΕΝΙΚΕΣ”

Προβολή φωτογραφιών “SHOW”

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO