Team Wolf-Racing Motul

Συντάκτης: MotorSite
Εμφανίσεις: 267

Pole Position και 2η θέση στο βάθρο

Ο 2ος αγώνας της Team Wolf-Racing Motul στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας έγινε σε μια ιστορική τοποθεσία αγώνων, στο πολεμικό αεροδρόμιο της Τρίπολης, όπου ο καλός Team Wolf-Racing Motul Tripoli 10καιρός του τριημέρου βοήθησε στο όμορφο θέαμα και στους γρήγορους χρόνους, με τον Χάρη Παρασκευόπουλο να ξεκινά για 2η συνεχόμενη φορά από την 1η θέση του grid.
Η δυνατή πτώση της Παρασκευής ωστόσο μείωσε τον διαθέσιμο χρόνο δοκιμών της YAMAHA R1, σε μία πίστα στην οποία οι δοκιμές είναι εκ των πραγμάτων πολύτιμες. Η άμεση όμως ανταπόκριση της ομάδας επανέφερε την R1 σε τέτοια κατάσταση, ώστε να ‘κλέψει’ την τελευταία στιγμή την pole της κατηγορίας SBK και να οδηγήσει τον Χάρη Παρασκευόπουλο στην 2η θέση του βάθρου στο τέλος του Σαββατοκύριακου.

Σχόλιο Team Manager - Μηχανικού Γιώργου Παρασκευά:

"Είχαμε ένα πολύ δύσκολο τριήμερο. Προετοιμαστήκαμε όμως καλά για αυτόν τον αγώνα και κατεβάσαμε τον χρόνο στο 57.000 ήδη από την Παρασκευή το πρωί. Όμως μια σφοδρή πτώση στην 3η στροφή της πίστας μας πήγε αρκετά πίσω και μας ανάγκασε να χάσουμε τα ήδη περιορισμένα session που έχει αυτή η Team Wolf-Racing Motul Tripoli 11πίστα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Κάναμε μια μεγάλη υπερπροσπάθεια να επαναφέρουμε γρήγορα την YAMAHA R1 σε κατάσταση άριστης λειτουργίας και καταφέραμε να έχουμε μία ετοιμοπόλεμη μοτοσυκλέτα στο τέλος της ημέρας.

Το Σάββατο πετύχαμε μια απίστευτη pole position και αυτό μας έδωσε χαρά να Τα βλέμματά μας είναι πλέον στραμμένα στον επόμενο αγώνα των Σερρών, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας δίνουν δύναμη και αγάπη να κάνουμε τα επόμενα μας βήματα!"

Σχόλιο Χάρη Παρασκευόπουλου:
"Το τριήμερο ήταν δύσκολο και ξεκινήσαμε με μια δυνατή πτώση, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό. Η YAMAHA R1 επανήλθε μετά από μεγάλη προσπάθεια στην αρχική της Team Wolf-Racing Motul Tripoli 13κατάσταση και καταφέραμε να έχουμε μια εξαιρετική pole position.
Στον αγώνα δεν καταφέραμε κάτι καλύτερο από την 2η θέση, όμως ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την συνέχεια του πρωταθλήματος στην αγαπημένη μου πίστα των Σερρών.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα μου, που έδωσε τον καλύτερο της εαυτό κάνοντάς τα πάντα να επαναφέρει την YAMAHA R1 στην κατάσταση που πρέπει και βοήθησε να φέρουμε αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα. "

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ MOTUL

Η γαλλική εταιρία Motul δραστηριοποιείται παγκοσμίως και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διανομή λιπαντικών προϊόντων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και άλλων οχημάτων), καθώς και λιπαντικών βιομηχανικής χρήσης μέσω της δραστηριότητας της Motul Tech.
Η Motul έχει επίσης αναγνωριστεί ως ειδικός στα συνθετικά λιπαντικά. Ήδη από το 1971, η Motul ήταν η εταιρία πρωτοπόρος στην παρασκευή του πρώτου 100% συνθετικού λιπαντικού για κινητήρες αυτοκινήτων, το 300V, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας εστέρων Motul Logo smη οποία χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην αεροναυπηγική βιομηχανία.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, η Motul απέκτησε αξεπέραστη εμπειρία ως επίσημος προμηθευτής λιπαντικών για πολλές αγωνιστικές ομάδες και κατασκευαστές και συμμετέχει ενεργά στην περεταίρω ανάπτυξη των τεχνολογικών καινοτομιών στα motorsports.
Η Motul υποστηρίζει ομάδες αλλά και διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα όπως: 24 Hours of Le Mans (αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας), FIA World Endurance Championship, IMSA WeatherTech SportsCar Championship, Super GT, Drift, Pikes Peak, Japanese championship Super Formula, Blancpain Endurance Series, Dakar, Tour Auto, Le Mans Classic, MotoGP, World Superbike, World MX, FIM Endurance World Championship, IOM TT, MOTUL FIM Ice Speedway Gladiators World Championship, Roof of Africa και πολλές ακόμη.

  • Motul Logo sm
  • Team Wolf-Racing Motul Tripoli 10
  • Team Wolf-Racing Motul Tripoli 11
  • Team Wolf-Racing Motul Tripoli 12
  • Team Wolf-Racing Motul Tripoli 13
  • Team Wolf-Racing Motul Tripoli 14