spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣ1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ HAYABUSA

1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ HAYABUSA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

To Hayabusaclub Thessaloniki Hellas διοργανώνει την 1η Πανελλήνια Συνάντηση
Hayabusa στην Σκοτίνα Πιερίας το τριήμερο 23-24-25 Ιουνίου 2017.

HAYABUSA ClubΣκοπός της εκδηλώσεις μας είναι να συγκεντρώσει ιδιοκτήτες μοτοσικλετών Hayabusa και να περάσουμε ένα ευχάριστο τριήμερο στη θάλασσα και να βάλουμε τα θεμέλια μίας ετησίας εκδήλωσης που θα συγκεντρώνει τα γεράκια από κάθε πλευρά της χώρας.
Τέτοια συνάντηση οργανώνετε για πρώτη φορά και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, σώμα και ψυχή , ώστε να είναι όλα στην εντέλεια και να μείνουμε όλοι μας με τις καλύτερες εντυπώσεις .
Αρχική επιλογή τοποθεσίας για την διεξαγωγή της 1ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ HAYABUSA ήταν ο Σταυρός Θεσσαλονίκης.
Για λογούς όμως που έχουν να κάνουν με την πλευρά του ιδιοκτησιακού καθεστώς του κάμπινγκ (κατασκήνωση) που ανήκει στην Πρόνοια και από ΜΗ σωστές ενέργειες στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης η αλλαγή τοποθεσίας ήταν επιβεβλημένη .

Ο χώρος που επιλέχτηκε είναι το Hotel Orfeas στην Σκοτίνα Πιερίας οπού η θάλασσα της έχει Μπλε σημαία και εύκολη πρόσβαση από την ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ.

Hotel Orfeas link
Περιμένουμε να σας υποδεχθούμε σε ένα υπέροχο περιβάλλον κοντά στη θάλασσα με πισίνα , pool bar , γήπεδο τένις, γήπεδο βόλεϊ , 4X4 , και αίθουσα πινκ-πογκ τα οποία θα διατίθενται δωρεάν στους διαμένοντες για την εκδήλωση.HayabusaLogo2
Όλο το ξενοδοχείο είναι κλεισμένο για να φιλοξενήσει ΜΟΝΟ την 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ HAYABUSA και όσους θα συμμετέχουν σ’αυτή.
Κατά την διάρκεια του τριημέρου Θα διοργανωθούνε Welcome party , Λαϊκή βραδιά, τοπική εκδρομή , μοτοκαλλιστεία ΗΑΥΑΒUSA με δώρα για τους τρεις πρώτους από το Macedonian MEGA STOCK BAZZAR , και επιβράβευση του μακρινότερου συμμετέχοντα από το OK wheel & την METZELER.
Kάθε οδηγός θα λάβει ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ για την συμμετοχή του στην εκδήλωση.

Για όλα τα παραπάνω ξεχωριστά μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας www.hayabusaclub.gr.
Σας περιμένουμε για ένα ευχάριστο τρίμερο!!!!!!!!!!!!!!!!!

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO