spot_img

MAXXIS EXPEDITION

Μία πραγματικά συναρπαστική περιπέτεια για τους σκληροπυρηνικούς φίλους της εκτός δρόμου οδήγησης διοργάνωσε η Rubikong Offroad Parts. 600 χιλιόμετρα ασφάλτινων διαδρομών και 600 χιλιόμετρα σε κάθε είδους συνθήκες από αυτές που λατρεύουν οι εραστές των «χωμάτινων» εξορμήσεων. Σε λάσπη, πέτρα και χιόνι, δοκιμάστηκε η αποτελεσματικότητα των οδηγών, των οχημάτων και των ελαστικών!

Κνημίδα, Καλίδρομο, Παύλιανη, Οίτη, Βαρδούσια, Οξιά, Βελούχι, Ανατολικά Άγραφα, Κόζιακας, Νεραίδα, Τρυγιά, Δοκιμη και Βάλια Κάλντα. Ένα αξέχαστο ταξίδι για όλους όσους συμμετείχαν με τα 9 πλήρως βελτιωμένα Wrangler. Την μεγαλύτερη δοκιμασία φυσικά είχαν να την αντιμετωπίσουν τα ελαστικά που δοκιμάστηκαν σκληρά. Χάρη στην MAXXIS δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Τα Trepador M8060 competition αντιμετώπισαν αποτελεσματικά όλες τις συνθήκες. Δεν κόλλησαν πουθενά και δεν υπήρξε κανένα σκασμένο λάστιχο στις πέντε ημέρες της απαιτητικής δοκιμασίας στην οποία υποβλήθηκαν.

Δείτε τις 36 φωτογραφίες του άρθρου για να πάρετε μια γεύση από το μοναδικό ταξίδι εξερεύνησης που διοργάνωσε η Rubikong Offroad Parts

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO