spot_img

Street Relays 2018

Street Relays - Thessaloniki 01Τα Street Relays έρχονται στη Θεσσαλονίκη και η Renault με τη Lion Ελλάς δίνει τη σκυτάλη στην πιο όμορφη διαδρομή της σειράς των αγώνων. Στην υπέροχη Παραλία της Θεσσαλονίκης, δίπλα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Μαΐου, στις 18.30, οι σκυταλοδρομίες δρόμου Βίκος Street Relays.

Η Renault, που τόσο μέσω των προϊόντων της, όσο και των συνολικότερων ενεργειών της, στοχεύει στην ενίσχυση δράσεων που έχουν ως σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των ανθρώπων, υποστηρίζει αυτή τη μοναδική προσπάθεια. Παράλληλα με τον αθλητικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, σημαντικότατο ρόλο παίζουν τα Street Relays και σε κοινωνικό επίπεδο, αφού Street Relays - Thessaloniki 02από τα έσοδα της εκδήλωσης θα αγοραστεί αθλητικό υλικό για τα σχολεία της πόλης. Εκτός από το ατομικό των 10χλμ., τις σκυταλοδρομίες για ενήλικους και παιδιά, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει στο κλείσιμο της εκδήλωσης και μια μοναδική συναυλία με δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Η Lion Ελλάς, εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής των Renault και Dacia στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται δίπλα στα Street Relays εκπροσωπώντας τη φιλοσοφία Passion for Life, ή οποία θα εξελιχθεί ιδανικά για την περίπτωση σε Renault Passion for Running καλώντας όλους να συμμετέχουν σε αυτή την ξεχωριστή σειρά αγώνων.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO