spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Audi ξαφνιάζει στη Γενεύη

Η Audi ξαφνιάζει στη Γενεύη

Audi A6 Geneve 10Social Media και Έβδομη Τέχνη σε αγαστή συνεργασία για το λανσάρισμα ενός ξεχωριστού μοντέλου της ψηφιακής εποχής, του νέου Audi A6. Με το hashtag #RevealTheA6 η Audi προσκάλεσε κινηματογραφιστές απ’ όλο τον κόσμο να δημιουργήσουν, δίνοντας τη δική τους οπτική για το λανσάρισμα του νέου Α6. Τα τρία καλύτερα video clips παρουσιάζονται σε επαναλαμβανόμενες προβολές στο stand της Audi στο 88ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο το νέο Audi A6 παρουσιάζεται αυτές τις μέρες σε παγκόσμια πρεμιέρα στο 88ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Με το Audi A6 Geneve 11νέο Α6 η Audi κάνει προσιτή την τεχνολογία του Α8, της μεγάλης ναυαρχίδας και κορυφαίου τεχνολογικά σεντάν της, σε πιο ευρύ κοινό. Για ένα τόσο ιδιαίτερο μοντέλο, η Audi θέλησε να πρωτοτυπήσει, παρουσιάζοντάς το με ένα ξεχωριστό τρόπο. Για το λόγο αυτό, έτρεξε μία καμπάνια στα Social Media, λανσάροντας το hashtag #RevealTheA6, προσκαλώντας κινηματογραφιστές-σκηνοθέτες από όλο τον κόσμο να δημιουργήσουν σύντομης διάρκειας video clips, δίνοντας τη δική τους οπτική, για το πώς πρέπει να παρουσιαστεί ένα τέτοιο μοντέλο. Κανένας φραγμός στη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, κανένας περιορισμός από την Audi, παρά μόνο ένας: το κινηματογραφικό αποτέλεσμα μπορεί να αναφέρεται σε οποιαδήποτε πτυχή του αυτοκινήτου και να το παρουσιάζει με οποιοδήποτε τρόπο, αλλά να μην το δείχνει.

Δείτε το πρώτο από τα τρία video

Audi A6 Geneve 13Αρχικά, οι σκηνοθέτες υπέβαλλαν το σενάριο της ιδέας τους στην κριτική επιτροπή. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, τελικά επελέγησαν οι έξι επικρατέστερες και πριν δύο περίπου μήνες οι δημιουργοί προσκλήθηκαν στο Ίνγκολσταντ, σε μία αποκλειστική αποκάλυψη του Α6 ειδικά γι’ αυτούς, ως πηγή έμπνευσης. Παράλληλα, ένα budget 15.000 € τέθηκε στη διάθεσή τους για την υλοποίηση των video clips. Η κριτική επιτροπή επέλεξε τα τρία καλύτερα video clips, τα οποία για περίπου ένα μήνα τέθηκαν προς ψηφοφορία από το κοινό και πάλι στα Social Media, με στόχο να αναδειχθεί το καλύτερο.

Δείτε το δεύτερο από τα τρία video

Audi A6 Geneve 16Τα τρία video clips παρουσιάστηκαν επίσημα στη Media Day στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και χρησιμοποιήθηκαν για την αποκάλυψη-παρουσίαση του νέου Α6 σε δημοσιογράφους και κοινό, με το stand της Audi να έχει μεταμορφωθεί κατά το ήμισυ σε μία πολυτελή αίθουσα κινηματογράφου. Το πρώτο βραβείο κέρδισε ο Andrei Goaga από το Βουκουρέστι, με το video clip του με τίτλο “Comfort is more than a mix” (σε ελεύθερη απόδοση «η άνεση είναι κάτι περισσότερο από μία απλή μίξη στοιχείων»).

Δείτε το τρίτο από τα τρία video

Τα άλλα δύο video clips της τελικής τριάδας είχαν τίτλο “Mr. Comfort” («ο κ. Άνετος») και “Everything’s changing” («Το καθετί αλλάζει») τα οποία διαπραγματεύτηκαν την άνεση και την τεχνολογική αλλαγή που φέρνει το Α6, αντίστοιχα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO