spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣMcLaren 720S και McLaren 570S Spider

McLaren 720S και McLaren 570S Spider

McLaren CHANTILLYΤην Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου κάποιοι τυχεροί θα δουν μια ακόμα εκπληκτική συλλογή supercars στο Domaine Chantilly, συμπεριλαμβανομένων και δύο νέων μοντέλων που πρόσφατα παρουσίασε η McLaren: την McLaren 720S και την McLaren 570S Spider.

Η McLaren Automotive θα συμμετάσχει και πάλι στο “Chantilly Arts & Elegance Richard Mille” όπου θα γιορτάσει τη νέα συνεργασία της McLaren με τον Richard Mille. Η φιλοδοξία του McLaren 720S 02Chantilly είναι να φέρει πίσω την κομψότητα της δεκαετίας του 1920 όταν οι κατασκευαστές οχημάτων και οι οίκοι μόδας ένωσαν τις δυνάμεις τους για να επιδείξουν το μέλλον του αυτοκινήτου και την υψηλή ραπτική. Αυτή τη χρονιά η McLaren Automotive συνδυάζεται με τον Κολομβιανό σχεδιαστή Haider Ackermann και θα συμμετάσχει στην παρέλαση Concept-Cars με ένα McLaren 720S. Γνωστός για την μινιμαλιστική προσέγγισή του ο Ackermann, θα αποτελέσουν μαζί με την McLaren ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

McLaren 570S Spider 01Εκτός από την 720S, η McLaren θα παρουσιάσει επίσης το νεότερο της αυτοκίνητο, την 570S Spider. Το μοντέλο που προβάλλεται στο φετινό Chantilly Arts & Elegance, είναι μια πολυτελής έκδοση στο Vega Blue, ένα αποκλειστικό χρώμα για την Spider. Οι προδιαγραφές περιλαμβάνουν μια σκούρα οροφή παλλαδίου, μαύρο δερμάτινο εσωτερικό νάπα και ασημένιες δαγκάνες φρένων.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO