spot_img

Volkswagen Up -TSI

Volkswagen Up-TSI 11Θα ενθουσιάσει αυτούς που αναζητούν το μικρό και σβέλτο όχημα πόλης. Στο εξής για καλύτερες επιδόσεις, μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση και μικρότερη κατανάλωση το λιλιπούτειο up της VW τα έχει όλα.

Για πρώτη φορά, η Volkswagen τοποθετεί έναν 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα στο up.

Ο συγκεκριμένος κινητήρας μας είναι ήδη γνωστός. Πρόκειται για τον 1.0 TSI κινητήρα, ο οποίος έχει τοποθετηθεί στα Polo και Golf, λαμβάνοντας πάντα εξαιρετικές κριτικές τόσο για τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του, όσο και για την αποδοτικότητά του.

Volkswagen Up-TSI 17Στο νέο up! ο βενζινοκινητήρας turbo άμεσου ψεκασμού 1.0L αποδίδει 90 ίππους και αποτελεί το πιο δυνατό κινητήρα της γκάμας του νέου μοντέλου. Η μέγιστη ροπή των 160Nm είναι διαθέσιμη από τις 1.500 έως τις 3.500 σ.α.λ.

Ποτέ πριν το up! δεν απέδιδε τόσο μεγάλη ισχύ. Οι αριθμοί των επιδόσεων μιλούν από μόνοι τους, αφού επιταχύνει 0-100 km σε 9,9 δευτερόλεπτα και με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 185 km/h. Παρά όμως τον ισχυρό κινητήρα και τις κορυφαίες επιδόσεις, η κατανάλωση του up! TSI παραμένει σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα: σε μεικτό κύκλο δεν χρειάζεται παρά μόνο 4.7 lt/100km. Τέλος, η λιανική τιμή του up! TSI ξεκινάει από 11.730€.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO