spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣQashqai - Juke - Pulsar

Qashqai – Juke – Pulsar

Nissan Pulsar 02Ένα ολοκληρωμένο πακέτο αναβάθμισης ισχύος, για τα μοντέλα Qashqai, Juke και Pulsar που εφοδιάζονται με τον κινητήρα βενζίνης 1.2 λίτρων DiG-T, προσφέρει η Νissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε , που είναι βασισμένη στην πολύχρονη εμπειρία και το εγγυημένο αποτέλεσμα που τη διακρίνει.

Το συγκεκριμένο πακέτο αναβάθμισης μπορούν να ωφεληθούν τόσο οι τωρινοί ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων μοντέλων, όσο και οι υποψήφιοι αγοραστές καινούργιων, που θέλουν να προσδώσουν ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα και περισσότερες επιδόσεις στο δικό τους αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, με το πακέτο αναβάθμισης ισχύος της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, επιτυγχάνεται :

Αύξηση ισχύος κατά 17,5% στην μέγιστη τιμή
(από 115 PS στα 135 PS στις 5.100 σ.α.λ.),Nissan Luke 02

Αύξηση ροπής κατά 8,4% στην μέγιστη τιμή
(από 19 kg.m στις 20.6 kg.m στις 3.800 σ.α.λ.).

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω πακέτο αναβάθμισης καλύπτεται από σχετική εγγύηση καλής λειτουργίας, αφορά τα τρέχοντα μοντέλα των Qashqai, Juke και Pulsar και μπορεί να συνδυαστεί μόνο με τις εκδόσεις που φέρουν μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο έμπορο / επισκευαστή Nissan ανά την Ελλάδα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO