spot_img

Ford Trucks

Ford TrucksΜέχρι και οχήματα για test drive διαθέτει ο Όμιλος Εταιρειών Σφακιανάκη, που πρωταγωνιστώντας δυναμικά στον κλάδο βαρέων οχημάτων, ανακοίνωσε την εισαγωγή και διανομή στην Ελλάδα των νέων μοντέλων Ford Trucks.

Η πρεμιέρα εισαγωγής των πλήρως ανανεωμένων, σχεδιαστικά και τεχνολογικά, φορτηγών και τρακτόρων της Ford Trucks στην Ελλάδα, έγινε με θεαματική επιτυχία στην έκθεση Transport Show 2016. Ενδιαφερόμενοι πελάτες, αυτοκινητιστές, εταιρείες, από όλους τους τομείς του κλάδου μεταφορών, κατέκλυσαν το περίπτερο της Ford Trucks με έκδηλο ενδιαφέρον προκειμένου να δουν τα εκθέματα και να πάρουν πληροφορίες.

Ο Όμιλος Εταιρειών Σφακιανάκη καλωσορίζει το αυθεντικό ενδιαφέρον του κόσμου της μεταφοράς, δηλώνει δυναμικά παρών στο επαγγελματικό κοινό και διαθέτει οχήματα test drive στις εγκαταστάσεις του στην Μαγούλα Αττικής προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να οδηγήσουν τα φορτηγά και να διαπιστώσουν το DNA της Ford, δηλ. την κορυφαία, οδική συμπεριφορά τους

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO