spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣOpel : Black is Beautiful

Opel : Black is Beautiful

H αγορά μας δείχνει να βρίσκει (επιτέλους) ρυθμούς και όσο συμβαίνει αυτό, τόσο θα έρχονται στην αγορά δελεαστικές προσφορές. Τώρα το Opel Astra για πρώτη φορά διατίθεται σε δίχρωμη έκδοση, με οροφή, εξωτερικούς καθρέπτες και ζάντες αλουμινίου σε μαύρο που δημιουργεί μία εντυπωσιακή αντίθεση με το αμάξωμα. Το μικρό Opel Corsa και το SUV Opel Mokka X διατίθενται επίσης κατόπιν παραγγελίας με οροφή, εξωτερικούς καθρέπτες και ζάντες με προαιρετικά, κομψά μαύρα ένθετα, επιβεβαιώνοντας το ‘Black is beautiful’.

Opel Black Roof 10Η σημερινή γενιά Astra λανσαρίστηκε πριν από δύο χρόνια και τώρα ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη με το πακέτο εξοπλισμού “Black Edition”. Απευθύνεται σε οδηγούς Astra που αγαπούν το ξεχωριστό στυλ, καθώς εντυπωσιάζει με την οροφή και τους εξωτερικούς καθρέπτες σε Onyx black και τις επίσης μαύρες ζάντες αλουμινίου 17-ιντσών σε σχέδιο πέντε διπλών ακτίνων. Το ελκυστικό πακέτο διατίθεται με την έκδοση Innovation με πρόσθετο κόστος 495 ευρώ (προτεινόμενη τιμή λιανικής με ΦΠΑ)

Το SUV Opel Mokka X διατίθεται στην έκδοση “Black Edition” με γυαλιστερή μαύρη οροφή, εξωτερικούς καθρέπτες και ζάντες 18-ιντσών, δέκα ακτίνων, στην ίδια λαμπερή μαύρη απόχρωση, υπογραμμίζοντας τη σπορ, μυώδη εντυπωσιακή εμφάνιση ενός μοντέλου που λατρεύει την περιπέτεια. Βασίζεται στην έκδοση Explore και η τιμή του ξεκινά από 22.650 ευρώ με τετρακίνηση. (προτεινόμενη τιμή λιανικής με ΦΠΑ)

Opel Black Roof 11Τέλος, το Opel Corsa αποκτά μία ξεχωριστή φινέτσα που μαγνητίζει άμεσα το βλέμμα. Η έκδοση “Black Edition” προσφέρει επιπλέον της έκδοσης Innovation την οροφή, τους εξωτερικοί καθρέπτες, τη μάσκα και τις ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών σε μαύρο χρώμα (σχέδιο τεσσάρων διπλών ακτίνων). Στην τιμή των 14.050 (προτεινόμενη λιανική τιμή με ΦΠΑ για το 1.400cc) διαθέτει ακόμη, αλουμινένια σπορ πεντάλ, χρωμιωμένη απόληξη εξαγωγής και σκούρο, φιμέ θερμοαπορροφητικό κρύσταλλο Solar Protect στο πίσω παρμπρίζ, αναδεικνύουντας τη σπορ πλευρά του επιτυχημένου Opel.

Η απόκτησή τους γίνεται τώρα ακόμη πιο θελκτική με τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα με επιτόκιο 2,9%, προκαταβολή από 30% και εξόφληση σε έως και 4 χρόνια! Η Opel Ελλάς σε συνεργασία με την Alpha Bank έχουν μία προνομιακή οικονομική πρόταση για όλους όσους αγαπούν … «το μαύρο» και όχι μόνο…

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO