spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣPeugeot Γιαννίρης

Peugeot Γιαννίρης

Κάτω από την επικρατούσα εικόνα της αγοράς του αυτοκινήτου των τελευταίων ετών, όταν φθάνουν ειδήσεις ότι υπάρχουν εταιρείες οι οποίες συνεχίζουν να επεκτείνονται, το γεγονός αυτό αποτελεί μια ευχάριστη και ελπιδοφόρα είδηση.

Peugeot Gianniris 10Με νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2.000τ.μ. ολοκληρώνει την παρουσία της Peugeot στη δυτική Θεσσαλονίκη ο επίσημος διανομέας Γιαννίρης Α.Ε.. Η εταιρία Γιαννίρης κατέχει κορυφαία θέση στον χώρο της αυτοκίνησης στη Βόρεια Ελλάδα με σχεδόν 50 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου. Ιδρύθηκε το 1971 από τον Ιωάννη Γιαννίρη σκιαγραφώντας μια πορεία που υπογράφεται από αξιοπιστία, σύγχρονη αντίληψη και συνέπεια προς τον καταναλωτή.

Peugeot Gianniris 12Με την ανάληψη της Peugeot από τον Όμιλο Συγγελίδη το 2014 η οικογένεια Γιαννίρη δημιούργησε την Peugeot Γιαννίρης Grande Avenue καλύπτοντας την ανατολική Θεσσαλονίκη. Σήμερα, ολοκληρώνει την παρουσία της Peugeot στο Νομό, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στη γαλλική premium μάρκα καθώς εγκαινιάζει τις νέες πολυτελείς εγκαταστάσεις της στην οδό Μοναστηρίου 271.

Η επένδυση της εταιρείας με τη νέα μονάδα στη δυτική Θεσσαλονίκη ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την φιλοσοφία του Ομίλου Συγγελίδη, επίσημου εισαγωγέα της Peugeot, που συνεχίζει ακατάπαυστα να στηρίζει την επέκταση της Γαλλικής φίρμας στην Ελλάδα κερδίζοντας ολοένα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς και αποσπώντας διεθνείς βραβεύσεις.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO