spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΗ Volkswagen επίσημος χορηγός του

Η Volkswagen επίσημος χορηγός του

H Kosmocar – Volkswagen στηρίζει ως Επίσημος Χορηγός τον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 VM Marathon 10Οκτωβρίου με την συμμετοχή περίπου 20.000 δρομέων από όλο τον κόσμο.

Με τον στόλο αυτοκινήτων της Volkswagen στη διάθεση της διοργάνωσης και με το ηλεκτροκίνητο e-up! Powerted by Protergia να συνοδεύει τον αγώνα ως όχημα χρονομέτρησης, η Kosmocar – Volkswagen συνεχίζει την έμπρακτη στήριξή της στους δύο μεγαλύτερους αθλητικούς θεσμούς της Βόρειας Ελλάδας, καθώς ήταν Επίσημος Χορηγός και στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» του περασμένου Απριλίου.

VM Marathon 13Οι δύο διοργανώσεις, οι οποίες πέραν του αθλητικού, έχουν κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, επιστημονικό, ιστορικό και τουριστικό χαρακτήρα, αποτελούν την εαρινή και τη φθινοπωρινή γιορτή της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, η Volkswagen θα «τρέξει» στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης με τη δική της ομάδα δρομέων, την “VOLKSWAGEN RUNNING TEAM”, στην οποία θα πάρουν μέρος περίπου 250 φίλοι VM Marathon 11της μάρκας Volkswagen, καθώς και εργαζόμενοι του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Eμπόρων της Kosmocar.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Protergia 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, με τη δύση του ήλιου, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:45) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) VM Marathon 14και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

Η Volkswagen θα διαθέτει στο σημείο του τερματισμού, ειδικό χώρο με τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της:

e-up! powered by Protergia
e-Golf

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO