spot_img

Honda Drive Days

Πρόγραμμα Honda Drive Days που δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της Honda να γνωρίσουν από κοντά όλα τα μοντέλα της Honda και να πραγματοποιήσουν test-drive μαζί τους διοργανώνει η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα με αφορμή την είσοδο της 10ης γενιάς Civic στην Ελληνική αγορά.

Πιο αναλυτικά οι φίλοι της Honda θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά και να πραγματοποιήσουν test-drive σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας: Civic 1.0 V-TEC Turbo 5dr, Civic 1.5 V-TEC Turbo 4dr, HR-V, CR-V και Jazz. Το πρόγραμμα Honda Drive Days θα Drive Daysεπισκεφθεί τις παρακάτω περιοχές:

Κόρινθος 21-22 Σεπτεμβρίου
Θεσσαλονίκη 3-5 Οκτωβρίου
Athens Metro Mall 11-14 Οκτωβρίου
Golden Hall 18-21 Οκτωβρίου
Ιωάννινα 24-25 Οκτωβρίου
Λάρισα 27-29 Οκτωβρίου
Ρόδος 4-5 Νοεμβρίου

Αναλύτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα των περιοχών που θα καλύψει το Honda Drive Days μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.honda-cars.gr/drive-days/

Ποιό είναι το νέο Honda Civic V-TEC Turbo 10ης γενιάς
Η νέα δέκατη γενιά του Honda Civic παράγεται σε πεντάθυρο, σπορ hatchback και 4θυρο sedan. Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου για τη Honda στην κατηγορία C και είναι βασικό μοντέλο της Honda στην Ευρώπη.

HONDA CIVIC V-TEC TurboΓια πολλούς Ευρωπαίους πελάτες το Civic είναι συνώνυμο με τη μάρκα Honda και στόχος για την ομάδα εξέλιξης ήταν μία δυναμική ανανέωση του μοντέλου, που το τοποθετεί σε μία δική του κατηγορία. Βασισμένο σε μία κληρονομιά 40 χρόνων, το αυτοκίνητο παραμένει πιστό στη φιλοσοφία του πρώτου Civic “ενός αυτοκινήτου για όλους τους ανθρώπους και όλο τον κόσμο”.

Είναι ένας συνδυασμός ιδιαίτερης σχεδίασης, σπορτίφ στυλ και ευέλικτης πρακτικότητας – με έμφαση σε μία απολαυστική δυναμική συμπεριφορά. Μαζί με το νέο Civic κάνουν την εμφάνιση τους οι δύο νέοι βενζινοκινητήρες VTEC TURBO 1.0lt με ιπποδύναμη 129ΗΡ και 1.5lt. με ιπποδύναμη 182 ΗΡ, που έχουν εξελιχθεί ειδικά για να προσφέρουν μία δυναμική, και μειωμένου κόστους οδηγική εμπειρία. Η σειρά τεχνολογιών προηγμένης ασφάλειας & υποστήριξης οδηγού Honda SENSING που διατίθεται με όλες τις εκδόσεις διασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο είναι από τα ασφαλέστερα στην κατηγορία του.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO