spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΈνα Ford Ranger για ψαγμένους

Ένα Ford Ranger για ψαγμένους

Μπορεί ο εκθεσιακός χώρος της εταιρείας Ford Βροχίδης Χατζής Α.Ε. στην 82η ΔΕΘ να είναι γεμάτος από τα μοντέλα της Ford, παρουσιάζοντας το νέο πετυχημένο FORD KUGA , με την εντυπωσιακή και υπερσύγχρονη σχεδίαση, όπως και το νέο FORD FIESTA με τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα και τη μοντέρνα, στιλάτη εμφάνισή, αλλά…

Ford Ranger 01Η ιδιαίτερα δυναμική εταιρεία θα έχει στο σκηνικό της ένα πραγματικό και συνάμα διαφορετικό Ford Ranger. Μ επολύ περισσότερες δυνατότητες από την εργοστασιακή έκδοση, το εν λόγω concept έχει βελτιωθεί σε πολλά σημεία του, σύμφωνα πάντα με τις εντολές του εργοστασίου. Τώρα μπορεί να πάει κυριολεκτικά παντού. Αξίζει μια επίσκεψη στη ΔΕΘ προκειμένου να δει και να θαυμάσει κάθε φίλος της τερτακίνησης και της εκτός δρόμου περιπέτειας αυτή την extreme έκδοση.

Και φυσικά στα πλαίσια εορτασμού των 50 χρόνων της εταιρίας συνεχίζονται οι ειδικές τιμές και παροχές, σε γνήσια ανταλλακτικά και εργασίες συνεργείου, ενώ σε συνεργασία με τη ford έχουν διαμορφωθεί μοναδικές προσφορές και δώρα για όλα τα μοντέλα Ford.

ΒΡΟΧΙΔΗΣ – ΧΑΤΖΗΣ ΑΕ
Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 29
ΤΚ 570 01 Ανατολική Θεσσαλονίκη
ΤΗΛ 2311467200
Σταδίου 4- Καλοχώρι Θεσσαλονίκης
ΤΚ 57009 Δυτική Θεσσαλονίκη
Τηλ 2311476211
Κεντρικό email : info@fordvehicles.gr

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO