spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΤο νέο Jeep Compass στην 82η ΔΕΘ

Το νέο Jeep Compass στην 82η ΔΕΘ

Jeep Compass 11Θα λάμψει δια της παρουσίας του το ολοκαίνουριο Jeep Compass στη φετινή 82η ΔΕΘ. Στο ειδικά διαμορφωμένο για το σκοπό αυτό περίπτερο της Jeep Γιαννίρης στον τομέα Α8, (είσοδος από σιντριβάνι) οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά, να γνωρίσουν την τεχνολογία του, αλλά και τις τιμές του. Ακούγεται ότι το νέο Compass, το οποίο ουσιαστικά είναι ένα Cherokee junior λανσάρεται με τιμή έκπληξη.

Jeep Compass 10Μία προσθήκη-κλειδί
Πρόκειται για μία προσθήκη-κλειδί στην γκάμα της Jeep και επιτρέπει στη μάρκα να ενδυναμώσει τη θέση της στην κατηγορία των Compact SUV, μία κατηγορία που είναι ιδιαίτερα σημαντική και αναμένεται να αυξηθεί κατά 20% παγκοσμίως μέχρι το 2020.

Με 7 σχέδια ζαντών & 11 χρώματα
Είναι διαθέσιμα 7 διαφορετικά σχέδια ζαντών. Συγκεκριμένα εξοπλίζεται με ζάντες και ελαστικά 16 ιντσών (στάνταρ στο Sport και το Longitude), 17 ιντσών (στάνταρ στο Trailhawk και έξτρα στον Longitude), και 18 ιντσών (έξτρα στην έκδοση Limited). Θα είναι δε διαθέσιμο σε 11 διαφορετικά χρώματα.

Με premium εσωτερικό χαρακτηριστικά
Το εσωτερικό προσφέρει υψηλής ποιότητας υλικά και τεχνολογικές λύσεις. Στην κεντρική Jeep Compass 18κονσόλα, ο τραπεζοειδής κεντρικός πίνακας, παραπέμπει στον ιστορικό σχεδιασμό της Jeep, έχει πολυτελή αίσθηση και φιλοξενεί τις οθόνες 5,0, 7,0 και 8,4 ιντσών του συστήματος UConnect.

Η κεντρική κονσόλα φιλοξενεί επίσης το λεβιέ των ταχυτήτων, τα χειριστήρια του συστήματος Selec-Terrain, το ηλεκτρονικό χειρόφρενο, το μπουτόν για το σύστημα ESS Stop & Start, τα χειριστήρια του κλιματισμού και του ηχοσυστήματος και τις θύρες φόρτισης και σύνδεσης κινητών και λοιπών συσκευών.

Jeep Compass 13Εξελιγμένη τεχνολογία Infotainment
Τώρα η Jeep εισάγει νέες λύσεις στο Infotainment. Προσφέρει τρεις νέες μονάδες UConnect (UConnect 5.0, 7.0 and 8.4NAV). Τα UConnect 7.0 και 8.4 NAV έχουν οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας HD και προσφέρουν συνδεσιμότητα τόσο μέσω του συστήματος Apple CarPlay όσο και του Android Auto (βασικός εξοπλισμός σε Limited & Trailhawk) επιτρέποντας την πλήρη ενσωμάτωση των κινητών και των συστημάτων τους για hands-free επικοινωνία, δημιουργία και ανάγνωση μηνυμάτων κ.ά

Η αρχιτεκτονική “small wide” της FCA, περιλαμβάνειJeep Compass 14 πλήρως ανεξάρτητη ανάρτηση που σε συνδυασμό με το αποκλειστικό για την κατηγορία, Σύστημα Επιλεκτικής Απόσβεσης (Frequency Selective Damping FSD) και το απόλυτης ακρίβειας τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση, προσφέρουν στον οδηγό του, απόλυτο έλεγχο στο δρόμο.

Με ανώτερες επιδόσεις εκτός δρόμου ξεχωρίζει μέσω δύο εξελιγμένων συστημάτων συνεχούς (Full Time 4X4) τετρακίνησης: το Jeep Active Drive και το Jeep Active Drive Low (με 20:1 crawl ratio), κάθε ένα από τα οποία μπορεί να στείλει το 100% της διαθέσιμης ροπής στον τροχό που το χρειάζεται.

Jeep Compass 15Tο Jeep Active Drive και το Jeep Active Drive Low περιλαμβάνουν και το σύστημα Jeep Selec-Terrain το οποίο προσφέρει 5 επιλογές κίνησης (Auto, Snow, Sand, Mud και Rock για τις εκδόσεις Trailhawk) για βέλτιστη απόδοση εκτός και εντός δρόμου σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Περιλαμβάνει επίσης ένα σύστημα απεμπλοκής του πίσω άξονα και του 4Χ4 προκειμένου να προσφέρει στα τετρακίνητα μοντέλα μέγιστη οικονομία καυσίμου αλλά και ακαριαία εμπλοκή του 4Χ4 όταν είναι απαραίτητο.

Με λειτουργία «Lock»
Όλα τα μοντέλα Compass με τετρακίνηση εξοπλίζονται επίσης με λειτουργία «Lock» που κλειδώνει μόνιμα τη μετάδοση και μπορεί να επιλεγεί από τον περιστροφικό διακόπτη του Selec-Terrain για ακόμα καλύτερες επιδόσεις σε απαιτητικές συνθήκες off road κίνησης.

Γκάμα κινητήρωνJeep Compass 16
Προσφέρεται με 8 συνδυασμούς κινητήρων και μετάδοσης μέσω ενός βενζινοκινητήρα, δύο πετρελαιοκινητήρων και δύο κιβωτίων ταχυτήτων – του 9τάχυτου αυτόματου και του 6τάχυτου χειροκίνητου.

Βενζίνη
Ο κινητήρας βενζίνης 1,4L MultiAir2 Turbo με Stop&Start, που αποδίδει 140 ίππους στις 5.000 στροφές και 230 Nm ροπής στις 1.750 στροφές σε συνδυασμό με το 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο θα εξοπλίζει την έκδοση 4Χ2 και ο 1,4L MultiAir2 Turbo με απόδοση 170 ίππων στις 5.500 στροφές και ροπή 250 Nm στις 2.500 στροφές σε συνδυασμό με το 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο τις εκδόσεις 4Χ4.

Jeep Compass 17Πετρέλαιο
Οι εκδόσεις των κινητήρων diesel περιλαμβάνουν τον 1,6L MultiJet II με Stop&Start, απόδοση 120 ίππων στις 3.750 στροφές και ροπή 320 Nm στις 1.750 στροφές, ο οποίος θα συνδυάζεται με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο στις εκδόσεις 4Χ2 και τον 2,0L MultiJet II με Stop&Start, απόδοσης 140 ίππων στις 4.000 στροφές (με το 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο) ή 140 ίππων στις 3.750 στροφές με το 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Και οι δύο, παράγουν 350 Nm ροπής στις 1.750 στροφές και τοποθετούνται στις εκδόσεις 4Χ4. H πιο ισχυρή εκδοχή του 2,0L MultiJet II with Stop&Start – με απόδοση 170 ίππων σε συνδυασμό με το 9τάχυτο κιβώτιο αυτόματο ταχυτήτων και σύστημα 4Χ4 (με λειτουργία low range στο Trailhawk) ολοκληρώνει τις εκδόσεις diesel.

Jeep® | 2017 Compass

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO