spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΑνανεωμένο το Honda Jazz

Ανανεωμένο το Honda Jazz

Το νέο Jazz θα διατίθεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη με ένα βενζινοκινητήρα 1.5lt. i-VTEC 130 PS (96 kW). Αναβαθμισμένο αισθητικά το Jazz παρουσιάστηκε πριν από την Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2017.

Οι εξωτερικές επεμβάσεις
Εξωτερικές αλλαγές εναρμονίζουν στιλιστικά το Jazz με τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Honda Jazz 11οικογένειας Honda, ενσωματώνοντας χαρακτηριστικούς προβολείς και μάσκα ‘Solid Wing Face’. Ο εμπρός προφυλακτήρας είναι έντονα ανάγλυφος με πιο δυναμικές γραμμές γύρω από τους αεραγωγούς. Πίσω, τα πιο επιφανειακά τμήματα της μάσκας συνδέονται με μία στιλπνή μαύρη διακοσμητική λωρίδα επάνω από ένα τραπεζοειδές κάτω τμήμα. Η στιλιστική ανανέωση εξωτερικού ολοκληρώνεται με την προσθήκη μιας νέας χρωματικής επιλογής, της metallic Skyride Blue.

Ο νέος κινητήρας
Ο νέος βενζινοκινητήρας για την Ευρώπη των 130 PS της Honda συνδυάζει υψηλή ισχύ με χαμηλή κατανάλωση και συμμορφώνεται με τα Honda Jazz 12αυστηρά πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro 6. Συγκεκριμένα καταναλώνει 5,4 l/100km με εκπομπές CO2 από 124 g/km με το προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο CVT. Το σύστημα CVT έχει αναβαθμιστεί και προσφέρει μία πιο γραμμική και ομαλή απόκριση κατά την επιτάχυνση. Προσφέρεται με τη νέα έκδοση Dynamic, που φέρει επιπλέον ένα πιο λεπτό εμπρός splitter κάτω από την κάτω μάσκα, και διαχύτη με τρία πτερύγια στον πίσω προφυλακτήρα – και Honda Jazz 14τα δύο έχουν μία σπορ, κόκκινη χαρακτηριστική γραμμή. Η έκδοση Dynamic περιλαμβάνει επίσης προβολείς LED, εμπρός φώτα ομίχλης, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή πίσω πόρτας και ζάντες αλουμινίου 185/55 R16 σε gloss-black. Στο εσωτερικό, το βλέμμα σταματά στο μοναδικό, ριγέ σχέδιο της ταπετσαρίας και στο δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, που αναδεικνύονται από μία πορτοκαλί ραφή.
Ο βενζινοκινητήρας 102 PS 1.3 i-VTEC θα συνεχίσει να διατίθεται με όλες τις εκδόσεις εξοπλισμού Jazz, πέραν της νέας έκδοσης Dynamic.

Honda Jazz 13Η πρακτική λύση της πόλης
Το νέο Honda Jazz διατηρεί την εξαιρετική ευελιξία του προηγούμενου μοντέλου, με χώρο αποσκευών 354 L (μέχρι 897 L με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα) και χώρο επιβατών απαράμιλλο στην κατηγορία του. Το πολύ πρακτικό σύστημα διαιρούμενων καθισμάτων Magic Seat (60:40) της Honda επιτρέπει πολυάριθμες διατάξεις χώρου αποσκευών, με μέγιστο μήκος φόρτωσης εσωτερικού 2.480 mm και μέγιστο ύψος φόρτωσης 1.280 mm.

Με καλό εξοπλισμό
Ο στάνταρ εξοπλισμός του Jazz περιλαμβάνει cruise control, θερμαινόμενα καθίσματα, Honda Jazz 16αυτόματους προβολείς και σύστημα ασφαλείας City-Brake Active. Οι ανώτερες εκδόσεις εξοπλισμού περιλαμβάνουν σύστημα ενημέρωσης /ψυχαγωγίας Honda Connect 7-ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί και προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας όπως Forward Collision Warning (Προειδοποίηση Εμπρόσθιας Σύγκρουσης), Lane Departure Warning (Προειδοποίηση Παρέκκλισης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας) και Traffic Sign Recognition (Αναγνώριση Σημάτων Κυκλοφορίας).

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO