Πανευρωπαϊκό συνέδριο Isuzu After Sales

Συντάκτης: Στέργιος Μανώλης
Εμφανίσεις: 218

28 χώρες στην Ελλάδα

Isuzu meeting 10Η Ελλάδα αναγνωρίζεται διεθνώς σαν ένας ασφαλής κι επιτυχημένος επιχειρηματικός προορισμός, πέραν της τουριστικής εμβέλειας που διαθέτει. Πρόσφατα, πάνω από 80 στελέχη της ISUZU, από 28 χώρες συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα για να ενημερωθούν γύρω από τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις νέες πολιτικές που αφορούν τα προϊόντα του μεγαλύτερου κατασκευαστή κινητήρων diesel στον κόσμο.

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ είχε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει στην Αθήνα τις εργασίες του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου After Sales της ISUZU, συγκεντρώνοντας πάνω από 80 στελέχη από συνολικά 28 χώρες.

Isuzu meeting 11Μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο Διευθυντής της Επιχειρηματικής Μονάδας ISUZU, κ. Γιάννης Ζαμπέλης που παρουσίασε τις δράσεις της εταιρείας στις χώρες αντιπροσώπευσης, δηλαδή Ελλάδα & Βουλγαρία. Η ISUZU, συνώνυμο της αξιοπιστίας στα 101 χρόνια ζωής της, επενδύει όλο και περισσότερο στο After Sales, την παροχή ολοκληρωμένων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μετά την πώληση, για να διατηρήσει ευχαριστημένους τους πελάτες της σε όλη την Ευρώπη.

Isuzu meeting 12Η διοργάνωση του συνεδρίου σχεδιάστηκε από τα στελέχη της ISUZU / Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, που με ιστορία 95 ετών, κατάφερε να πραγματοποιήσει το συνέδριο με απόλυτη επιτυχία, και να δώσει και μια γεύση από την ιστορία της Ελλάδας, και τα πολιτιστικά δρώμενα της σύγχρονης Αθήνας.

Η επιλογή της Αθήνας για την πραγματοποίηση του συνεδρίου και η ανάθεση της διοργάνωσης του στην Ελληνική αντιπροσωπεία, αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς για την αναβάθμιση του επιπέδου υπηρεσιών που γίνετε μεθοδικά τα τελευταία χρόνια.

  • Isuzu meeting 10
  • Isuzu meeting 11
  • Isuzu meeting 12
  • Isuzu meeting 13