Τώρα το νέο Nissan Μicra “ξεφεύγει” με... Apple CarPlay

Συντάκτης: Στέργιος Μανώλης
Εμφανίσεις: 269

Γραπώστε το μη σας φύγει...

Nissan Micra Apple CarPlay 10Έως τέλος Μαΐου "παίζει" super προσφορά από τη Nissan για το νέο Micra. Τώρα το εντελώς νέο μοντέλο η "μαμά" του το εφοδιάζει στην έκδοση Acenta το σύστημα CarPlay της Apple, προσφέροντας στους κατόχους iPhone τις ευκολίες και τις δυνατότητες του τηλεφώνου τους, στην οθόνη του αυτοκινήτου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όταν ένα iPhone της Apple συνδεθεί με το σύστημα μέσω ενός καλωδίου, προσφέρει στους χρήστες Siri τη δυνατότητα φωνητικού ελέγχου, πλοήγηση με τους χάρτες της Apple, καθώς και πρόσβαση σε μουσική, τηλεφωνικές υπηρεσίες και άλλες εφαρμογές, όπως audiobooks και Spotify.

Nissan Micra Apple CarPlay 12Δελεαστική πρόταση
Tο νέο Micra προσφέρεται μέχρι και το τέλος Μαΐου, με μια δελεαστική έκπτωση που διαμορφώνεται ως εξής :

• Μείον (-) 600€ στις εκδόσεις με τους κινητήρες 1.0 (73hp) και turbo 0.9 (90hp) λίτρων βενζίνης. Κατά συνέπεια, οι τιμές για τις προαναφερόμενες εκδόσεις ξεκινούν από 12.090€ και 13.490€ αντίστοιχα.

Nissan Micra Apple CarPlay 13• Μείον (-) 300€ για τις εκδόσεις με τον κινητήρα 1.5 (90hp) diesel. Κατά συνέπεια, η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης ξεκινά από τις 14.890€.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Nisssan Micra, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο έμπορο Nissan.

Dείτε τις εκπληκτικές δυνατότητες του CarPlay της Apple, στο νέο Nissan Micra.

  • Nissan Micra Apple CarPlay 10
  • Nissan Micra Apple CarPlay 11
  • Nissan Micra Apple CarPlay 12
  • Nissan Micra Apple CarPlay 13