spot_img

Fiat Fullback

Fiat Fullback 02Το Fullback, το νέο pick up της Fiat Professional κέρδισε βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου στην κατηγορία των επαγγελματικών και pick up οχημάτων. Αυτό ψήφισαν οι 15.000 αναγνώστες του γνωστού ρωσικού περιοδικού “Za Rulyom” (“Πίσω από το τιμόνι”). Τα βασικά κριτήρια για την τελική επιλογή ήταν τρία: Εξοπλισμός, Σχεδιασμός και Πρακτικότητα.

Το περιοδικό “Za Rulyom” διοργανώνει κάθε χρόνο τα βραβεία Grand Prix όπου διακρίνονται τα καλύτερα νέα αυτοκίνητα. Fiat Fullback 03Φέτος, 54 νέα αυτοκίνητα ανταγωνίστηκαν σε 11 κατηγορίες για να λάβουν το πολυπόθητο βραβείο του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου της χρονιάς.

Και στη Γαλλία
Η διάκριση αυτή για το Fullback έρχεται να προστεθεί σε μια ακόμη διάκριση που είχε λάβει στη Γαλλία, όπου οι αναγνώστες του περιοδικού “4×4 Magazine” του απένειμαν το βραβείο “Pick-up της Χρονιάς 2017”.

Fiat Fullback Cross 13Το βραβείο του ρωσικού κοινού επιβεβαιώνει τις εξαιρετικές δυνατότητες του Fullback. Το αυτοκίνητο λανσαρίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη ρωσική αγορά, όπου η κατηγορία των pick up αντιπροσωπεύει το 10% ολόκληρης της παραγωγής των επαγγελμάτων οχημάτων, με τις πωλήσεις τους να ξεπερνούν τις 100.000 μονάδες. Σε μια τέτοια, στρατηγικής σημασίας, αγορά, η αναγνώριση του κοινού για το Fullback είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η πρώτη μάρκα που “γεννήθηκε για τους επαγγελματίες” έχει μια ιστορία εκατό και πλέον ετών. Διαθέτει μοναδική εμπειρία στον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων, καθώς είναι εξ’ ολοκλήρου αφοσιωμένη στην κατασκευή ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Fiat Fullback 01Στο MXGP FIM Motocross
Το ρωσικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά τα συστατικά επιτυχίας του ασταμάτητου pick-up της Fiat Professional στις 21 Ιουνίου. Τότε, το αυτοκίνητο θα εμφανιστεί στο Orlyonok στη διάρκεια του επόμενου γύρου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MXGP FIM Motocross, που επιστρέφει ξανά στη Ρωσία μετά το 2012. Το Fullback είναι το κυρίαρχο αυτοκίνητο του επίσημου στόλου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MXGP FIM Motocross, όπου η Fiat Professional είναι Επίσημος Χορηγός για δεύτερη συνεχή χρονιά δίπλα στον κορυφαίο αναβάτη Τόνι Καϊρόλι.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO