spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣBestseller στην Ευρώπη το Μάρτιο

Bestseller στην Ευρώπη το Μάρτιο

Η Ευρώπη πέρασε μπροστά από τις ΗΠΑ και έγινε η δεύτερη μεγαλύτερη περιοχή παγκοσμίως στις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων, αφήνοντας πίσω τις ΗΠΑ. Μόνο τον Ford Fiesta 13Μάρτιο πουλήθηκαν στην Ευρώπη 1,93 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Και μέσα από την άνοδο των πωλήσεων, μια μεγάλη έκπληξη προέκυψε στην αγορά της Ευρώπης. Το Ford Fiesta ήταν πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο στην Ευρώπη το Μάρτιο του 2017, σύμφωνα με ανάλυση στοιχείων της βιομηχανίας από τη Ford. Πουλήθηκαν συνολικά 47.000 Fiesta σε ένα μήνα, 12% αύξηση μέσα σε ένα χρόνο, και ξεπέρασε το Volkswagen Golf ως top-seller στην αγορά επιβατικών οχημάτων.

Με καλό εξοπλισμό
Ford Fiesta 14Σχεδόν το 70% των πωλήσεων Fiesta το Μάρτιο ήταν ανώτερες εκδόσεις εξοπλισμού, από τις οποίες το 17% συγκέντρωσε το κορυφαίο μοντέλο Titanium. Οι πωλήσεις Fiesta τροφοδότησαν την αύξηση των ταξινομήσεων νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη, όπου καταγράφηκαν 1,93 εκατομμύρια πωλήσεις το Μάρτιο – τιμή ρεκόρ και αύξηση 10,8% μέσα σε ένα χρόνο. Η Ευρώπη περνά τώρα μπροστά από τις ΗΠΑ και γίνεται η δεύτερη μεγαλύτερη περιοχή παγκοσμίως στις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων.

Ford Fiesta 11Δεύτερη η Ford το Μάρτιο
Η Ford πούλησε 199.900 οχήματα στην Ευρώπη το Μάρτιο (άνοδος 14% από πέρσι), από τα οποία 156.200 ήταν επιβατικά (αύξηση 16% μέσα σε ένα χρόνο). Αυτό καθιστά τη Ford Νο2 σε πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ευρώπη με συνολικό μερίδιο αγοράς 9,2%.

Από τις πέντε μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές αγορές πωλήσεων αυτοκινήτων – Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία – η Ford Fiesta 12Ισπανία κατέγραψε τη μεγαλύτερη άνοδο για το Fiesta με τις πωλήσεις να σημειώνουν άνοδο 97% από πέρσι το Μάρτιο. Στην Ιταλία, οι πωλήσεις του Fiesta αυξήθηκαν κατά 21% και στη Γερμανία κατά 18% μέσα σε ένα χρόνο. Στη Βρετανία – όπου το Fiesta είναι best-seller όλων των εποχών – σημειώθηκε άνοδος 8% από πέρσι, ενώ σε Ουγγαρία, Τσεχία, Δανία, Ρουμανία, Ελβετία και Ολλανδία, καταγράφηκε ομοίως σημαντική αύξηση των ταξινομήσεων.

Το νέο Fiesta
Το νέο Ford Fiesta θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη φέτος το καλοκαίρι σε τέσσερις Ford Fiesta 10διαφορετικές εκδόσεις μεταξύ των οποίων το Fiesta Titanium, το εμπνευσμένο από τη Ford Performance Fiesta ST-Line και το πολυτελές Fiesta Vignale.

Ένα νέο Fiesta Active crossover – το πρώτο μιας νέας σειράς οχημάτων Active που θα επεκταθεί προσεχώς σε όλη τη γκάμα Ford – και η επόμενη γενιά Ford Fiesta ST, με νέο τρικύλινδρο κινητήρα 1.5L EcoBoost 200 PS, θα ακολουθήσουν στις αρχές του 2018.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO