spot_img

X-TERRA GREECE 2017

Η Kosmocar – Volkswagen είναι και φέτος Επίσημος Χορηγός της κορυφαίας διοργάνωσης Off Road triathlon, XTERRA GREECE.

XTERRA GREECE 2017 12Το XTERRA Greece Championship είναι από τις ελάχιστες διοργανώσεις στην χώρα μας που συγκεντρώνει όχι απλά ένα μεγάλο αριθμό επαγγελματιών αλλά και ερασιτεχνών αθλητών από κάθε γωνιά του πλανήτη, αλλά τους καλύτερους εν-ενεργεία αθλητές του αγωνίσματος. Στις 30 Απριλίου 2017 ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στην Αττική και συγκεκριμένα στην πλαζ Βουλιαγμένης.

XTERRA GREECE 2017 13Εκεί οι αθλητές και οι θεατές του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μοντέλα της Volkswagen που διαθέτουν τον ίδιο, δυναμικό και περιπετειώδη χαρακτήρα του XTERRA. Πιο συγκεκριμένα παρουσία στη διοργάνωση θα έχει το Tiguan, το αυτοκίνητο που είναι συνώνυμο με την κατηγορία SUV, το Beetle Dune, το crossover που παραπέμπει στα θρυλικά «beach buggies» και το νέο Amarok που διεγείρει τις αισθήσεις με την δύναμη και την επιβλητική του εμφάνιση.

Τα τρία μοντέλα της Volkswagen θα είναι στο XTERRA GREECE για να συμπληρώσουν ιδανικά ένα σκηνικό off-road περιπέτειας και να εμπνεύσουν περισσότερη δύναμη στους συμμετέχοντες της διοργάνωσης.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO