spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣRenault CLIO Business

Renault CLIO Business

Renault clio business 11Με το νέο Renault CLIO Business, η Renault προσφέρει μια νέα, σύγχρονη οπτική στο επαγγελματικό αυτοκίνητο, όπου η πρακτικότητα και η αποδοτικότητα συνδυάζονται ιδανικά με το στυλ και τον πλούσιο εξοπλισμό.
Με βάση το CLIO, η Renault δημιούργησε την επαγγελματική έκδοση CLIO PRO+, η οποία προσφέρει μια νέα εναλλακτική στο επαγγελματικό αυτοκίνητο, όπου η άνεση και η ευελιξία του δημοφιλούς μοντέλου συνδυάζονται ιδανικά με τις αυξημένες μεταφορικές ικανότητες. Σήμερα με το CLIO Business η Renault προχωρά ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας μια νέα προσέγγιση στο επαγγελματικό αυτοκίνητο.

Renault clio business 12Το CLIO Business συνεχίζει να διαθέτει τα χαρακτηριστικά που συνετέλεσαν στην επιτυχία του CLIO Pro+ (δυναμική εμφάνιση, ανοικτά πίσω πλαϊνά τζάμια, κορυφαία οδική συμπεριφορά, ωφέλιμος όγκος 1m3), διαθέτοντας επιπλέον –για πρώτη φορά σε επαγγελματικό όχημα- εξοπλισμό, φινίρισμα και δυνατότητες προσωποποίησης που συναντά κανείς μόνο σε πλήρως εξοπλισμένες επιβατικές εκδόσεις μοντέλων.
Εφοδιασμένο με το σύστημα πολυμέσων Media NAV Evo με πλοήγηση, οθόνη αφής 7’’ και το σύστημα ECO2, το CLIO Business δίνει τη δυνατότητα στον επαγγελματία να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό του με τον πλέον αποδοτικό τρόπο τόσο σε επίπεδο χρόνου μετακινήσεων, όσο και οικονομίας στην κατανάλωση καυσίμου.

Renault clio business 13Το σύστημα πλοήγησης με 3D απεικόνιση προτείνει τη βέλτιστη διαδρομή, ενώ το σύστημα ECO2 σε πραγματικό χρόνο δίνει πληροφορίες για την κατανάλωση, αλλά και συμβουλές ώστε ο οδηγός να την ελαχιστοποιήσει. Με επίκεντρο τον αποδοτικό κινητήρα Diesel 1.5 dCi με τους 90 ίππους και το σύστημα ECO2 το CLIO Business προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και παράλληλα χαμηλό κόστος χρήσης τόσο χάρη στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (3,3 λίτρα/100χλμ.), όσο και το χαμηλό κόστος συντήρησης (service κάθε 30.000χλμ.).

Renault clio business 10Παράλληλα μια σειρά προτάσεων και πακέτων εξατομίκευσης (Pack Look) επιτρέπουν στον αγοραστή να δημιουργήσει το δικό του CLIO Business επιλέγοντας τον εξοπλισμό, αλλά και αισθητικά στοιχεία (χρωματικούς συνδυασμούς, διακοσμητικές λεπτομέρειες, ζάντες ελαφρού κράματος, κτλ.) σύμφωνα με τις προσωπικές του προτιμήσεις και ανάγκες.
Είναι άμεσα διαθέσιμα με 5χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και τιμές που ξεκινούν από τις 11.657 ευρώ (PRO+) και 12.403 (Business) χωρίς Φ.Π.Α. και Ε.Τ.Τ.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO