spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣRenault Sport Formula 1 Team

Renault Sport Formula 1 Team

Renault F1 team 02Η Renault Sport Formula One Team, ετοιμάζεται για το Grand Prix στην πίστα της Βαρκελώνης και όλα δείχνουν ότι το 5 θα είναι ο τυχερός αριθμός της ομάδας και του οδηγού της Carlos Sainz.

Η Γαλλική ομάδα, με την επιστροφή της σε επίπεδο πλήρους εμπλοκής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, ακολουθεί ένα πλάνο αναδιοργάνωσης ώστε να δημιουργήσει μια αποδοτική ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα. Ο υψηλός ανταγωνισμός και η πληθώρα των μεταβλητών στη Formula 1 απαιτούν χρόνο ώστε μία ομάδα να Renault F1 team 03αγγίξει την κορυφή, παρ’ όλα αυτά η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο ακολουθώντας με επιτυχία το στρατηγικό σχέδιο αναδιάρθρωσης. Σε κάθε περίπτωση η σταθερότητα και η δέσμευση της Renault για εμπλοκή στη Formula 1 σε βάθος χρόνου, αποτελούν τον πυλώνα πάνω στον οποίο οικοδομείται η Renault Sport Formula One Team.

Η στρατηγική της ομάδας στη Βαρκελώνη (PDF)

Με κύριο στόχο για την αρχή της χρονιάς την καλύτερη δυνατή αξιοπιστία της μονάδας ισχύος, η Renault R.S. 18 στον 5ο αγώνα της χρονιάς θα παρουσιαστεί με ορισμένες βελτιώσεις τόσο στον τομέα της Renault F1 team 04αεροδυναμικής, όσο και του κινητήρα. Στόχος να συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις και η σταθερή συγκομιδή βαθμών.
Εκτός από το ότι πρόκειται για τον 5ος αγώνα της χρονιάς, ο αριθμός 5 δείχνει ότι θα έχει ιδιαίτερη σημασία για τη Renault Sport Formula One Team στην Ισπανία, αφού όπως φαίνεται παρακάτω εμφανίζεται αρκετά συχνά στα σχετικά στατιστικά στοιχεία.

Η Renault Sport Formula One Team έρχεται στον 5ο αγώνα της χρονιάς, ενώ βρίσκεται στην 5η θέση στο Πρωτάθλημα των Κατασκευαστών.
Renault F1 team 06Ο αριθμός του μονοθεσίου του Carlos Sainz είναι το 55.
Στον προηγούμενο αγώνα στο Μπακού, ο Carlos Sainz πέτυχε την καλύτερη επίδοση της ομάδας κατακτώντας την 5η θέση.

Στο αγώνα της προηγούμενης χρονιάς, ο Sainz κέρδισε 5 θέσεις εκκινώντας από την 12η θέση και τερματίζοντας τελικά στην 7η.
Κατά μέσο όρο ο Carlos Sainz στην καριέρα του στην Formula 1 κατακτά 5 πόντους ανά αγώνα στο GP της Ισπανίας.
Στο 55% του γύρου τα μονοθέσια οδηγούνται με πλήρη ισχύ.
Το fun club του Carlos Sainz βρίσκεται στην στροφή 5 της πίστας.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO