Ανάβασης Καστανιάς

Συντάκτης: Στέργιος Μανώλης
Εμφανίσεις: 94

21-22 Οκτωβρίου θέαμα και συναγωνισμός

Η Ανάβαση Καστανιάς είναι και φέτος ο μαγνήτης των Αναβάσεων στη Βόρεια Ελλάδα και θα διεξαχθεί στις 21-22 Οκτωβρίου. Αποτελεί τον 8ο και τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Kastania 16Πρωταθλήματος ενώ προσμετράει και στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να προσφέρει ένα άρτιο αγώνα για οδηγούς και θεατές που θα αποτελέσει γιορτή για το κλείσιμο του Πρωταθλήματος αφού εδώ και δύο χρόνια έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια για τη διαδρομή και τη φιλοξενία της κοινότητας Πολυμύλου.

Ο σχεδιασμός παραμένει ο ίδιος και περιλαμβάνει ευρύχωρα pits επάνω στην παλιά Kastania 11Εθνική Οδό και αμέσως ξεκινά το warmup. Μετά τον τερματισμό, τα αυτοκίνητα θα συνεχίζουν για 1 χλμ σε χαλαρό ρυθμό για το χώρο του Park Ferme όπου οι αθλητές θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη του αγώνα από την οθόνη της τηλεμετρίας στα τοπικά καταστήματα στη Ζωοδόχο Πηγή.

Το πρόγραμμα ξεκινά το πρωί του Σαββάτου με τον Τεχνικό Έλεγχο στις 08.00 στην κεντρική πλατεία Πολυμύλου, ενώ στις 11.30 θα Kastania 13ξεκινήσουν τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά. Την Κυριακή ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.00 και ο δρόμος θα κλείσει μια ώρα νωρίτερα για τους θεατές. Οι απονομές θα γίνουν μισή ώρα μετά τη λήξη του δεύτερου σκέλους της ημέρας στην κεντρική πλατεία Πολυμύλου.

Στη δήλωση συμμετοχής ο διαγωνιζόμενος θα δηλώνει εάν συμμετέχει στον αγώνα του Πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδας. Θα υπάρχει ξεχωριστή κατάταξη και Kastania 14απονομές για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Βορείου Ελλάδας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται online στη σελίδα του αγώνα http://www.kastaniahillclimb.gr όπου υπάρχουν όλες οι αναλυτικές πληροφορίες και μετά και στο σύστημα της OMAE. Τυχόν υπόλοιπο του παράβολου συμμετοχής θα γίνεται κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΣΜΑΚ (Τράπεζα Πειραιώς 5250-076053-019).

Το παράβολο συμμετοχής διαμορφώνεται ως εξής:

 

ΟΜΑΕ-ΣΔΑ

Κατάθεση ΣΜΑΚ

ΣΥΝΟΛΟ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ

άνω των 1600κ.ε.

80€

130€

210€

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ

εώς 1600κ.ε.

80€

100€

180€

Περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορά των αγωνιστικών με αυτοκινητάμαξα για τον αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και αφορά συμπληρωμένη αυτοκινητάμαξα.

Κύπελλο Βορείου Ελλάδος

80€

50€

130€

Περάσματα DRIFT

80€

0€

80€

Ενιαίο ΣΟΑΑ

80€

0€

80€

 

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να φροντίσουν έγκαιρα για την κράτηση της διαμονής τους ενώ θα ανακοινωθούν και τα ξενοδοχεία που θα προσφέρουν καλύτερες τιμές για τους συμμετέχοντες.

  • Kastania 10
  • Kastania 11
  • Kastania 12
  • Kastania 13
  • Kastania 14
  • Kastania 15
  • Kastania 16