50ο Ράλι Δ.Ε.Θ.

Συντάκτης: Στέργιος Μανώλης
Εμφανίσεις: 250

Ο μεγάλος αγώνας ξεκινά το Σάββατο

Πρόκειται για ένα αγώνα ιστορικής σημασίας. Μισός αιώνας διοργανώσεων είναι ότι πιο κορυφαίο για τα αγωνιστικά δρώμενα στη βόρεια Ελλάδα. Στην ιστορία του Α.Ο.Θ. οι υποστηρικτές ήταν πολλοί και στήριζαν τον αγώνα τόσο χρηματικά όσο και υλικά. Το ταξίδι Rally THETH 10των 49 ετών και των χιλιάδων αγωνιστικών χιλιομέτρων έκαναν δίπλα στον όμιλο, εκτός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης της οποίας φέρει το όνομα το Ράλι Δ.Ε.Θ., η Pirelli, η BMW Αδαμίδης, η Express Service, η E.K.O., ο Ο.Π.Α.Π., η ROTHMANS, η BMW Τρικαλιώτης, τα Ακίνητα Τζαμπάζης, οι Ζωοτροφές Τριανταφύλλου.

Σήμερα η παράδοση των μεγάλων υποστηρικτών συνεχίζεται με την Εταιρία Προμήθειας Φυσικού Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας, τα λιπαντικά RS200 και τα ελαστικά Maxxis να γιορτάζουν μαζί με την Δ.Ε.Θ. – Helexpo, γράφοντας το όνομά τους με χρυσά γράμματα στο επετειακό 50ο Ράλι Δ.Ε.Θ. Δίπλα σε αυτούς και για το σύνολο των αγώνων πολλές μικρές επιχείρησης, αθλητές-μηχανικοί-χορηγοί στήριζαν και στηρίζουν συμβάλλοντας ο καθένας με τον δικό του τρόπο στο συναρπαστικό που συμβαίνει από το 1966 έως και σήμερα το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Rally THETH 12Το Ράλι Δ.Ε.Θ. είναι ίσως ο μοναδικός αγώνας, εκτός από το Ράλι Ακρόπολις, που απολαμβάνει την μαζική αποδοχή και υποστήριξη των μέσων ενημέρωσης. Περιοδικά, Εφημερίδες, Ραδιόφωνα, Τηλεόραση έδιναν και δίνουν τα μέγιστα με τους ανθρώπους του χώρου να εργάζονται για την προβολή του αγώνα εδώ και πολλές δεκαετίες. Σε αυτά τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης προστέθηκε την τελευταία δεκαετία το διαδίκτυο συμπληρώνοντας την προβολή προφέροντας άμεσα είδηση και εικόνα στον φίλαθλο.

Rally THETH map day_1Με 27 συμμετοχές
Το Ράλι Δ.Ε.Θ., αγώνας που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, του οποίου οι ειδικές διαδρομές αποτελούν την αφρόκρεμα των ασφάλτινων αγώνων στην Ελλάδα, ο μακροβιότερος μετά το Ράλι Ακρόπολις, ο αγώνας τον οποίο έχουν τιμήσει τα καλύτερα ονόματα που έχουν κάτσει ποτέ σε αγωνιστικό μπακετ και για τον οποίο μιλάει κάθε φορά που διοργανώνεται ολόκληρη η Ελλάδα, γιορτάζει τα 50 χρόνια ύπαρξής του.

Rally THETH map day_2Το Ράλι Δ.Ε.Θ. αξίζει τα καλύτερα και τα καλύτερα χωρίς έκπτωση είναι αυτά που θα του δοθούν, άσχετα αν η αδυναμία των πληρωμάτων να στηρίξουν τον χρυσό επετειακό αγώνα έχει σαν αποτέλεσμα αυτός να γίνει με 27 συμμετοχές.

Το προσεχές Σάββατο το απόγευμα ξεκινά ένας επετειακός αγώνας. Όσοι φίλοι βρεθούν στις διαδρομές του να το απολαύσουν και να ζήσουν κάθε του στιγμή.

Κατεβάστε σε μορφή pdf
Συμμετοχές του Ράλι Δ.Ε.Θ.
Διαδρομή Ράλι Δ.Ε.Θ.
Χάρτης διαδρομής ημέρα 1η
Χάρτης διαδρομής ημέρα 2η

  • Diadromi 04
  • Rally THETH 10
  • Rally THETH 11
  • Rally THETH 12
  • Rally THETH map day_1
  • Rally THETH map day_2