spot_img

GOLF GTI CLUBSPORT

Επετειακη εκδοση GTI Clubsport

VW Golf GTI ClubsportΓια την συμπλήρωση των 40 χρόνων από το λανσάρισμα του Golf GTI, η Kosmocar – Volkswagen ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης της νέας κορυφαίας έκδοσης του Golf, GTI Clubsport. Το μοντέλο αυτό αποτελεί το πιο ισχυρό GTI μαζικής παραγωγής μέχρι σήμερα: 2.0 TSI κινητήρας 265PS ενώ με λειτουργία overboost αποδίδει 290PS για 10 δευτερόλεπτα. Με βέλτιστη αεροδυναμική, χάρη στο splitter του εμπρός προφυλακτήρα σε συνδυασμό με τις πλευρικές ποδιές και την πίσω αεροτομή, χαρίζει συναρπαστικές επιδόσεις και επιτάχυνση 0-100 σε μόλις 6,3 sec.

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο Golf GTI κυκλοφόρησε το 1976. Άμεσο, γρήγορο, με ελαφρύ αμάξωμα και προκλητική σχεδίαση, το GTI άλλαξε τα δεδομένα στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία δημιουργώντας μία νέα κατηγορία, των compact sport αυτοκινήτων. Για 40 χρόνια, με 7 γενιές GTI & περισσότερους από 2.000.000 ιδιοκτήτες, γράφει ιστορία με την επιτυχία του και παραμένει σημείο αναφοράς στην κατηγορία.

VW Golf GTI ClubsportΤο GTI με την εμβληματική σχεδίαση, με τη χαρακτηριστική κυψελωτή μάσκα, διαφοροποιείται στο GTI Clubsport με νέα, αποκλειστικής σχεδίασης στοιχεία. Νέας σχεδίασης εμπρός προφυλακτήρας με μεγάλους αεραγωγούς, διπλή πίσω αεροτομή στο χρώμα του αμαξώματος και μαύρο γυαλιστερό χρώμα, νέας σχεδίασης πίσω διαχύτης με διπλή απόληξη εξάτμισης αριστερά και δεξιά, τονισμένα πλευρικά μαρσπιέ και μαύρη διακοσμητική λωρίδα με λογότυπο Clubsport αναδεικνύουν το σπορ DNA και τον επετειακό χαρακτήρα της έκδοσης. Οι ζάντες αλουμινίου 18΄΄, οι καθρέπτες σε μαύρο χρώμα και τα σκούρα πίσω κρύσταλλα ολοκληρώνουν τον σπορ σχεδιασμό.

 

VW Golf GTI ClubsportΣχεδιαστικές διαφοροποιήσεις έχουμε και στο εσωτερικό. Τα Motorsport καθίσματα επενδύονται με ύφασμα GTI ClubSport και Alcantara. Πρόσθετα στοιχεία αποκλειστικής σχεδίασης, οι επενδύσεις Alcantara στο τιμόνι, στη βάση του επιλογέα ταχυτήτων και στο εσωτερικό των θυρών και οι χαρακτηριστικές κόκκινες ραφές στις ζώνες ασφαλείας, συμπληρώνουν τον εκλεπτυσμένο σπορ εσωτερικό διάκοσμο.

Το Golf GTI Clubsport 2.0 TSI BlueMotion Technology 265PS διατίθεται με 3-θυρο & 5-θυρο αμάξωμα, με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG 6 σχέσεων και διαθέτει, μεταξύ άλλων, στον βασικό εξοπλισμό:
VW Golf GTI Clubsportζάντες αλουμινίου 18΄΄ Belvedere, με ελαστικά 225/40 R 18, διπλή πίσω αεροτομή στο χρώμα του αμαξώματος και μαύρο γυαλιστερό χρώμα, σκούρα (65%), θερμομονωτικά κρύσταλλα στις πίσω πόρτες και το πίσω παρμπρίζ, αυτοκόλλητο CLUBSPORT στις πόρτες και τα πίσω φτερά, motorsport καθίσματα με επένδυση σε συνδυασμό ύφασμα/Alcantara και λογότυπο GTI, πολυλειτουργικό σπορ τιμόνι GTI και βάση επιλογέα ταχυτήτων με επένδυση Alcantara και κόκκινες ραφές, επένδυση Alcantara στο εσωτερικό των θυρών, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό εμπρός, σύστημα διεύθυνσης Progressive Steering, Composition Media με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5’’, αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης πίσω με ηχητική ειδοποίηση, δαγκάνες φρένων σε κόκκινο χρώμα, εμπρός με λογότυπο GTI.

Όσο για την τιμή του:

  Κωδικός μοντέλου Έκδοση

Ανώτατη Προτεινόμενη

Λιανική Τιμή Πώλησης

Βενζίνη 5G19ZX GOLF GTI CLUBSPORT 265PS 3D € 34.950
5G19ZX GOLF GTI CLUBSPORT 265PS 5D € 36.100
5G19ZY GOLF GTI CLUBSPORT 265PS DSG6 3D 36.800
5G19ZY GOLF GTI CLUBSPORT 265PS DSG6 5D 37.950

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO