spot_img
HomeΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΝέο D-MAX MY18 “Hi-Lander”

Νέο D-MAX MY18 “Hi-Lander”

Isuzu D-MAX Hi Lander 10“HI-LANDER” είναι η ονομασία μιας νέας ειδικής έκδοσης από την ελληνική αντιπροσωπεία της ISUZU στην Ελλάδα, την εταιρία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, και η οποία θα είναι διαθέσιμη από το δίκτυο των 42 συνεργατών της.
Η βάση, είναι το γνωστό, διπλοκάμπινο, με τον κινητήρα 1.9lt των 164Ηp, προδιαγραφών Εuro 6b –χωρίς την χρήση Ad-Blue, στην έκδοση Gravity. Η έκδοση διατηρεί στο εσωτερικό το νέο πίνακα οργάνων καθώς και την φουτουριστική σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει στοιχεία όπως το νέο σύστημα πολυμέσων από την Pioneer με εργοστασιακή κάμερα οπισθοπορείας.

Με πολλαπλές σχεδιαστικές αλλαγέςIsuzu D-MAX Hi Lander 11
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το εξωτερικό του, όπου η νέα αυτή έκδοση έχει πολλαπλές σχεδιαστικές αλλαγές στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος με αρχή τη νέα μάσκα σε Black Matte. Περιμετρικά ένα ολοκληρωμένο κιτ πλαστικών προεκτάσεων φτερών, νέο κυλινδρικό σκαλοπάτι καθώς και ένα ιδιαίτερα Extender του χώρου φόρτωσης, όλα στην απόχρωση του Black Matte. Οι τοποθέτηση μεμβρανών ηλιοπροστασίας καθώς και μαύρων ματ αυτοκόλλητων στις κολόνες των θυρών, συμπληρώνουν αισθητικά το λειτουργικό σύνολο, που είναι φανερό ότι έχει ψηλώσει δραστικά.

Isuzu D-MAX Hi Lander 19Με νέο κιτ ανάρτησης
Η τοποθέτηση της ανάρτησης της ARB, OLD MAN EMU, προσφέρει αύξηση της διαδρομής των αναρτήσεων κατά 35mm, περιλαμβάνει αμορτισέρ, σούστες και παρελκόμενα. Ο συνδυασμός με τα Cooper Discoverer SST Pro (που εισάγονται επίσης από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ) διαστάσεων 275/65/R18 δίνει καλύτερο κράτημα στον δρόμο, ελάχιστες κλίσεις αμαξώματος στην άσφαλτο, και βέβαια αύξηση της απόστασης από το έδαφος κατά 20 mm- μετρημένο στο πίσω διαφορικό- λόγω υψηλότερου προφίλ ελαστικών.

Όλα αυτά δημιουργούν ένα πραγματικό εργαλείο περιπέτειαςIsuzu D-MAX Hi Lander 15, που θα φτάσει με άνεση στα πιο δύσκολα και απρόσιτα σημεία, ενώ ταυτόχρονα ταξιδεύει στην άσφαλτο με σίγουρο πάτημα, και ελάχιστες κλίσεις στις στροφές.
Η έκδοση συνδυάζεται με χειροκίνητα και «έξυπνα» αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων με έξι σχέσεις, επιτυγχάνοντας χαμηλότερη μέση κατανάλωση καυσίμου που ξεκινά από 7 λτ/100 χλμ. Όλα τα αξεσουάρ της έκδοσης “Hi-Lander” θα διατίθενται ως πακέτο ή και μεμονωμένα από το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της Isuzu.
Από 42.900€

Isuzu D-MAX Hi Lander 16Η πλήρης έκδοση, με χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο, είναι διαθέσιμη με την τιμή να διαμορφώνεται στα 42.900 €, ενώ η έκδοση με 6τάχυτο αυτόματο/σειριακό κιβώτιο να αξίζει τα 44.700 € (συμπ. ΦΠΑ). Όλα τα D-MΑΧ εφοδιάζονται με ένα πλήρες πακέτο προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης του έργου του οδηγού κάτω από όλες τις συνθήκες όπως τα ESP, Hill Descent Assist, Hill Ascent Assist που θα κάνουν τη ζωή του οδηγού εντός και εκτός δρόμου, ακόμα πιο εύκολη.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO