spot_img
HomeAUTOΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑCitroen Space Tourer Hyphen

Citroen Space Tourer Hyphen

ΙκανO για Oλα

citroen space tourer hyphen 040216 01Είναι ένα πρωτότυπο όχημα και βασίζεται στο μοντέλο παραγωγής SpaceToure. Παρουσιάστηκε στα τέλη του 2015 έτους και εξελίχθηκε μαζί με τα Toyota Proace και Peugeot Traveller. Η Citroen προκειμένου να παρουσιάσει αυτό το πολυτάλαντο όχημα, συνεργάστηκε με το pop συγκρότημα Hyphen Hyphen. Έτσι γεννήθηκε ένα νέο μικρό λεωφορειάκι αισθητικά πολύ διαφορετικό και έτοιμο για περιπέτειες.
Η πλήρης ονομασία του είναι Citroen Spacetourer Hyphen και κινείται από τον 2.0 BlueHDi κινητήρα των 150 ίππων. Η μετάδοση κίνησης βρίσκεται σε όλους τους τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων.

citroen space tourer hyphen 040216 04

Με χαρακτηριστικά crossover – SUV το Hyphen θα παρουσιαστεί επίσημα στο σαλόνι της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, οι αλουμινένιες ποδιές εμπρός και πίσω, διάφορα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και οι δίχρωμες εντυπωσιακές ζάντες των 19 ιντσών.
Εντυπωσιάζει και εσωτερικά, αφού παντού υπάρχουν εντυπωσιακά χαρούμενα χρώματα στην επταθέσια διάταξη των καθισμάτων του. Η μεγάλη γυάλινη οροφή του εντυπωσιάζει ακόμη περισσότερο, όπως και οι διαθέσιμοι χώροι του.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO