spot_img

Skoda Element

Απολύτως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Σπουδαστές της Ακαδημίας Skoda κατασκεύασαν ένα ηλεκτρικά buggy. Πρόκειται για 22 φοιτητές από εννέα διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς. Το Skoda Element το δημιούργησαν 17χρονοι και 18χρονοι μηχανικοί “ξοδεύοντας” 1.500 ώρες.

SKODA ELEMENT 10Πρόκειται για μια προσπάθεια θεσμό πλέον στην Τσεχία. Κάθε χρόνο, οι σπουδαστές της Skoda σχεδιάζουν και κατασκευάζουν φοιτητικό αυτοκίνητο. Αυτή τη φορά, ακολουθώντας τις τρεις επιτυχημένες μελέτες σχεδιασμού των τελευταίων ετών, οι μαθητές δημιούργησαν ένα ηλεκτρικό buggy που φέρει το όνομα Skoda Element. Το «Ε» αντιπροσωπεύει την ηλεκτρική ενέργεια, το «ELEMENT» για το στοιχειώδες και θεμελιώδες σύστημα κίνησης του μέλλοντος – την ηλεκτρονική κινητικότητα. Με μεγάλη αφοσίωση, οι μαθητές πέρασαν περίπου. 1.500 ώρες εργασίας στο ανοιχτό buggy. Αυτό δείχνει τον ενθουσιασμό των νέων μηχανικών. Η κατασκευή του δικού τους οχήματος δεν είναι μόνο συναρπαστική, είναι επίσης μια καλή διαφήμιση για το εμπορικό σήμα, την επαγγελματική σχολή Skoda και φυσικά κορυφαίο κίνητρο για τους καλύτερους νέους μηχανικούς της χώρας.

Όταν οι νέοι πρωτοπορούνSKODA ELEMENT 12
Από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, 22 από τους 900 μαθητές ηλικίας 17 έως 18 ετών που παρακολουθούν επί του παρόντος την επαγγελματική σχολή της εταιρείας κατάφεραν να “δοκιμάσουν” το τι αισθάνεται κανείς όταν γίνεται σχεδιαστής αυτοκινήτων. Οι νέοι δεν πήραν την εύκολη διέξοδο όταν αποφάσισαν το είδος του οχήματος που ήθελαν να χτίσουν. “Η ηλεκτροκίνηση δεν είναι μόνο μια προσωρινή τάση – είναι το μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος που επιλέξαμε να κατασκευάσουμε ένα αυτοκίνητο με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης “, δήλωσε ο φοιτητής Daniel Launa, εξηγώντας την επιλογή των φοιτητών. Το Element βασίζεται στο Skoda Citigo. Το buggy δεν έχει οροφή, δεν υπάρχουν πόρτες και μόνο δύο καθίσματα. Έχει ηλεκτρικό κινητήρα με ισχύ εξόδου 60 kW (82 PS) κάτω από το καπό του. Εφαρμόζοντας τις δημιουργικές τους ιδέες, οι μαθητές έχουν επίσης επανασχεδιάσει πλήρως το εσωτερικό.

SKODA ELEMENT 11Με 1.500 ώρες εργασίας
Τα 17 αγόρια και τα τέσσερα κορίτσια έχουν επενδύσει πάνω από 1.500 ώρες στο έργο αυτό. Τα αναπτυξιακά έργα αποτελούσαν μέρος των επίσημων διδαγμάτων τους. Οι 22 εκπαιδευόμενοι μηχανικοί προέρχονται από εννέα διαφορετικά επαγγελματικά πεδία – μεταξύ των οποίων ζωγράφοι σώματος, ηλεκτρολόγοι αυτοκινήτων, κατασκευαστές πλαισίων οχημάτων κ.α. Οι φοιτητές σχεδιάζουν και κατασκευάζουν το δικό τους όχημα κάθε χρόνο από το 2014. Αρχικά “έχτισαν” μια έκδοση δύο θέσεων του Skoda Citigo, το 2015 ένα pick-up βασισμένο στο Fabia και το 2016 δημιούργησαν μια έκδοση coupé του Skoda Rapid Spaceback.

Είναι εξαιρετικά ευχάριστο το γεγονός ότι όλο και περισσότερες νέες γυναίκες ενδιαφέρονται για παραδοσιακά ανδρικά επαγγέλματα. Επί του παρόντος, ένα εντυπωσιακό 12,4% των φοιτητών της Skoda είναι νεαρές γυναίκες.

Η Ακαδημία SkodaSKODA ELEMENT 13
Η Επαγγελματική Σχολή Skoda, που εδρεύει στην έδρα της εταιρείας στο Mladá Boleslav, γιορτάζει φέτος την 90η επέτειό της. Είναι μέρος της Ακαδημίας Skoda που ιδρύθηκε το 2013 και είναι αφιερωμένη στη μάθηση και την ανάπτυξη με έμφαση στις ανάγκες της εταιρείας . Από το 2014, ο κατασκευαστής έχει επενδύσει σχεδόν 200 εκατ. CZK για την επέκταση του προγράμματος εκπαίδευσης και τον εκσυγχρονισμό της Ακαδημίας. Οι εργασίες για τα νέα κτίρια ολοκληρώθηκαν εγκαίρως για την 90η επέτειο του σχολείου. Οι νέες εγκαταστάσεις εγκαινιάστηκαν μαζί με ένα νέο κέντρο ρομποτικής, ένα κέντρο γλώσσας και ένα χώρο πολλαπλών χρήσεων.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO