spot_img
HomeAUTOΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜε 200 μίλια χωρίς οδηγό!

Με 200 μίλια χωρίς οδηγό!

robocar-01Ίσως να φαίνεται υπερβολικό να αναφερόμαστε σε αγωνιστικό αυτοκίνητο, το οποίο να αγγίζει τα 200 μίλια την ώρα και να κινείται δίχως οδηγό. Όμως ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στο FOS Future Lab από 29 Ιουνίου έως και 2 Ιουλίου στο Goodwood στη Βρετανία.

Περισσότεροι από 200.000 επισκέπτες στο Goodwood θα ξεκινήσουν να αλληλεπιδρούν με μια εκπληκτική επίδειξη του μέλλοντος των μεταφορών, παράλληλα με τεχνολογίες αιχμής που χρησιμοποιούνται πέρα από τον κόσμο Robocar-04της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το Φεστιβάλ αυτό καθιερώνεται πλέον και γίνεται πιο γνωστό ως το νέο Βρετανικό Σαλόνι Αυτοκινήτου.

Το αστέρι της έκθεσης θα είναι το ROBOCAR – το πρώτο μηχανοκίνητο αγωνιστικό αυτοκίνητο στον κόσμο, σχεδιασμένο από τον Daniel Simon (Tron, Legacy, Oblivion, Captain America). Αυτό robocar-05το εκπληκτικά όμορφο αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί για να λάβει μέρος στο ROBORACE, ένα πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού για αυτόνομη οδήγηση, ηλεκτροκίνητα οχήματα στην κατηγορία Ε. Γρήγορο και κομψό, δεν υπάρχει χώρος για τον οδηγό να καθίσει οπουδήποτε. Η τεχνολογία πίσω από την κατασκευή αυτών των αυτοκινήτων στην πίστα είναι μια ιστορία από μόνη της.

Περισσότερα στις 29 Ιουνίου…

Roborace | First Look | MWC 2017

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO