spot_img

Vanda Dendrodium

Vanda Dendrobium 10Το όνομά του το πήρε από το λουλούδι Dendrobium, το οποίο ευδοκιμεί στη Σιγκαπούρη. Λογικό, αφού η εταιρεία που το κατασκευάζει, Vanda Electrics έχει έδρα τη Σιγκαπούρη. Πρόκειται για ένα υπεραυτοκίνητο το οποίο εξελίχθηκε σε στενή συνεργασία με την Williams Advanced Engineering.

Το ιδιαίτερα μικρής παραγωγής supercar έχει πολύ εντυπωσιακή σχεδίαση και φυσικά διαθέτει ότι πιο σύγχρονο υπάρχει Vanda Dendrobium 17σήμερα στη βιομηχανία. Στην παραγωγή θα περάσει το καλοκαίρι του 2020 και οι δημιουργοί του το παρουσιάζουν στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Πόρτες και οροφή ανοίγουν αυτόματα, με το εσωτερικό του να παραπέμπει περισσότερο σε αγωνιστικό αυτοκίνητο, παρά σε ένα μικρής παραγωγής supercar.

Vanda Dendrobium 20Για την κίνησή του φροντίζουν δύο ηλεκτροκινητήρες, ένας σε κάθε άξονα, και συνδυάζονται στο εμπρός διαφορικό με μετάδοση μιας σχέσης, ενώ υπάρχει κιβώτιο πολλαπλών σχέσεων και διαφορικό πίσω.

Αποτέλεσμα αυτής της τεχνολογίας είναι το Vanda Dendrodium να πετυχαίνει τελική ταχύτητα 320 χλμ. με τα 0-100 να έρχονται σε 2,7 δευτ. και η αυτονομία του να φτάνει στα 240 χλμ.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO