spot_img
HomeAUTOΤΑΞΙΔΙΑΜε Opel Ampera-e

Με Opel Ampera-e

Ένα ‘ηλεκτρικό’ οδοιπορικό ξεκινησε στην Ευρώπη: πρόκειται για το #AMPventure με Opel Amprera-e. Με σημείο εκκίνησης το Όσλο, επιλεγμένοι blogger και διασημότητες θα Opel AMPVenture-e 10ταξιδέψουν στην ηπειρωτική Ευρώπη περνώντας από το Παρίσι, τη Βαρκελώνη, τη Γενεύη και το Μόναχο και στη διαδρομή τους θα συναντηθούν με ανθρώπους και εταιρείες που ετοιμάζουν το αύριο των έξυπνων μετακινήσεων και του βιώσιμου τρόπου ζωής.

Οι blogger στο τιμόνι
Τα πάντα στο #AMPventure είναι αληθινά και με αυθεντικό χαρακτήρα. Τον πρωταθλητή ηλεκτρικής αυτονομίας της Opel (520 χλμ.) θα οδηγήσουν μέλη της φωτογραφικής ομάδας GermanRoamers (Max Fischer, Jannik Heck, Leo Thomas, Daniel Ernst και Max Münch) μαζί με τους κινηματογραφιστές της ellevant (Philip Werner). Τόσο η GermanRoamers όσο και η ellevant δημιουργούν συναρπαστικό περιεχόμενο που θα ενθουσιάσει το κοινό να εξερευνήσει το άγνωστο, διατηρώντας την περιέργειά του για τον κόσμο. Opel AMPVenture-e 12Όσο για τους blogger, θα μεταφέρουν όλη την αλήθεια: θα εναλλάσσονται στο τιμόνι του Ampera-e και θα μοιραστούν τις επιδόσεις του στην αυτονομία και στο χρόνο φόρτισης κατά τη διάρκεια της διαδρομής, στην οποία δεν θα υπάρχουν οχήματα υποστήριξης ή οτιδήποτε άλλο που δεν θα διέθετε και ένας κανονικός οδηγός στο πλευρό του. Θα φέρουν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στα όριά του, οδηγώντας το όσο μακρύτερα γίνεται με μία φόρτιση, αποδεικνύοντας με αυθεντικό τρόπο τα οφέλη του στην καθημερινή οδήγηση.

Σε υπέροχες πόλεις
Το #AMPventure οδοιπορικό θα διαρκέσει πέντε εβδομάδες και θα τους φέρει σε μερικές Opel AMPVenture-e 13από τις πιο όμορφες και προηγμένες πόλεις της Ευρώπης, όπως το Άμστερνταμ, το Παρίσι, το Μπιλμπάο, οι Κάνες και το Μόναχο. Στη διαδρομή τους θα αναμεταδίδουν συνεχή νέα από την απόδοση του Ampera-e. Παράλληλα, η Opel θα αναρτά μία σειρά «ηλεκτρικών απαντήσεων» σε συνήθεις απορίες που αφορούν την ηλεκτροκίνηση, καθώς και συνεντεύξεις με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πρωτοποριακό πνεύμα με τη μάρκα και κρατούν στα χέρια τους το μέλλον των μετακινήσεων και της βιωσιμότητας.

Και ηθοποιοί
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι Γερμανοί ηθοποιοί Ken Duken, Karim Guenes, Lucas Reiber και Nadja Uhl, καθώς και η lifestyle blogger Nilam Farooq, θα μοιράζονται τις Opel AMPVenture-e 14εντυπώσεις τους από το ταξίδι στα δικά τους κανάλια. Ο Karim, o Lucas και η Nilam θα γνωρίσουν μάλιστα από πρώτο χέρι το Ampera-e, καθώς ο καθένας και η καθεμία θα περάσει τρεις ημέρες με την ομάδα στο δρόμο. Το #AMPventure θα έχει την ευκαιρία να περπατήσει στο δικό του κόκκινο χαλί στην εκδήλωση Sophie Opel Prize κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ κινηματογράφου του Μονάχου, πριν ολοκληρώσει τη διαδρομή του με μία συνέντευξη του CEO της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann στην έδρα της Opel στο Ρισελσχάιμ, στις 30 Ιουνίου.

Πάθος για το ταξίδι
Παρότι το #AMPventure θα φέρει την ομάδα σε μερικές από τις πιο ζωντανές, γεμάτες ενέργεια, μητροπόλεις της Ευρώπης, η εμπειρία της οδήγησης, αυτή καθαυτή, θα είναι Opel AMPVenture-e 11ιδιαίτερα άνετη και αθόρυβη. Το Ampera-e επαναπροσδιορίζει την ιδέα της ηλεκτροκίνησης χάρη στην αυτονομία των 520 χιλιομέτρων (στον κύκλο NEDC) με έναν κύκλο φόρτισης των μπαταριών του. Το ζωντανό ταπεραμέντο του αυτοκινήτου θα εξασφαλίσει απολαυστικό ταξίδι μέχρι τον επόμενο προορισμό τους: με μέγιστη ροπή 360 Nm, κορυφαίες επιδόσεις από τον ηλεκτροκινητήρα των 150 kW/204 ίππων και επιτάχυνση σπορ αυτοκινήτου από τα 0-50 χλμ./ώρα σε 3,2 μόλις δευτερόλεπτα, καθιστούν το Ampera-e απολαυστικό στην οδήγηση.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO