spot_img
HomeAUTOΙΣΤΟΡΙΑGoodwood & 50 years Mercedes-Benz

Goodwood & 50 years Mercedes-Benz

Goodwood Mercedes 11Η Mercedes-Benz Cars UK γιορτάζει τα 50 χρόνια της AMG στο φετινό Goodwood Festival of Speed. Η επέτειος της επωνυμίας θα εορταστεί με μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα αυτοκίνητα της ιστορίας της Mercedes-AMG, συμπεριλαμβανομένου του εντυπωσιακού νέου AMG GT Concept που θα κάνει το βρετανικό ντεμπούτο του στην έκθεση της Mercedes-Benz.

Goodwood Mercedes 13Πολλά εντυπωσιακά μοντέλα AMG, τόσο παλαιότερα όσο και νεότερα, θα μεταφερθούν στο διάσημο Goodwood Hill, συμπεριλαμβανομένου του ισχυρού νέου 612 ίππων E 63 S 4MATIC Saloon, του εκπληκτικού GT C Roadster, του απίστευτου GT R και της ισχυρής SLS AMG Black Series. Ένα αντίγραφο του εικονικού 300 SEL 6.8 θα είναι επίσης στο Hill. Το πρωτότυπο αυτό Red Pig αγωνίστηκε Goodwood Mercedes 14στον αγώνα του 1971 στο 24ωρο Spa.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του F1, Νίκο Ρόζμπεργκ, θα οδηγήσει το Mercedes-AMG Petronas F1 W05 Hybrid του 2014 μέχρι το λόφο την Κυριακή, ενώ ο νικητής του Ρώσικου Grand Prix Valtteri Bottas θα είναι πίσω από το τιμόνι το Σάββατο.

Goodwood Mercedes 19Παράλληλα, με το εντυπωσιακό Mercedes-AMG GT Concept, το περίπτερο της Mercedes-Benz Cars UK θα περιλαμβάνει μια σειρά από συναρπαστικά μοντέλα της Mercedes-AMG, όπως το GT R, το GT C Roadster, το E 63 S 4MATIC Saloon και το C 43 4MATIC Estate.

Όπως με τα μοναδικά αυτοκίνητα από την AMG, μια μικρή γεύση από την 131χρονη ιστορία της Goodwood Mercedes 12Mercedes-Benz θα πάρουν οι επισκέπτες και από τα μοντέλα της Mercedes-Benz Classic, με ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα, όπως το θρυλικό 1937 W 125 ‘Silver Arrows’. 1902 Mercedes-Simplex 40 PS. 1934 W 25 (το πρώτο ‘Silver Arrow’) και δύο αυτοκίνητα C-Class DTM από το 1994 και το 2005.

Οι ιδιοκτήτες της Mercedes-Benz θα έχουν Goodwood Mercedes 22πρόσβαση στο αποκλειστικό Mercedes me Lounge, το οποίο προσφέρει αναψυκτικά και υπέροχη θέα στο λόφο Goodwood, απλά με το κλειδί Mercedes-Benz. Οι ιδιοκτήτες θα μπορούν επίσης να ανακαλύψουν περισσότερα σχετικά με τα οφέλη της Mercedes me connect, η οποία παρέχει συνδεσιμότητα μεταξύ οχήματος και ενεργοποιημένου smartphone.

Goodwood Mercedes 17Το Goodwood Festival of Speed βρίσκεται στο 24ο έτος της διοργάνωσης και εξακολουθεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στο αυτοκίνητο. Οι διοργανωτές αναμένουν περισσότερους από 150.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Φέτος το φεστιβάλ λειτουργεί από τις 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO