spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΨάχνετε τον Άγιο Βαλεντίνο?

Ψάχνετε τον Άγιο Βαλεντίνο?

Ford Valentine 11Σερβιτόροι, μπάρμαν και παρκαδόροι βάζουν την ευτυχία των πελατών την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πάνω από την προσωπική τους

1 στους 4 έχει βοηθήσει έναν πελάτη να κάνει την πρόταση γάμου, σύμφωνα με νέα έρευνα

Αρκετοί καταλήγουν να τσακώνονται με τους αγαπημένους τους επειδή εργάζονται στις 14 Φεβρουαρίου

1 στους 3 έχει προσπαθήσει να αποφύγει βάρδια την ημέρα Αγίου Βαλεντίνου – μερικοί έχουν παραιτηθεί ακόμα και από τη δουλειά τους

Η Ford δείχνει την εκτίμησή της σε κάποιους από αυτούς τους αφανείς ήρωες με ένα δώρο – έκπληξη

1 στους 4 σερβιτόρους γίνεται θεός του έρωτα της σύγχρονης εποχής, μεταφέροντας δίσκους αντί για βέλη και βοηθώντας πελάτες να κάνουν την πρόταση γάμου. Αλλά οι ίδιοι συνήθως δεν μπορούν να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – και πολλοί μαλώνουν με τους συντρόφους τους εξ αιτίας της δουλειάς.

Μερικοί προτιμούν ακόμα και να χάσουν τη δουλειά τους προκειμένου να περάσουν την πιο ρομαντική νύχτα του χρόνου με τους αγαπημένους τους, σύμφωνα με νέα πανευρωπαϊκή έρευνα μεταξύ σερβιτόρων, μπάρμαν και παρκαδόρων, που έγινε για λογαριασμό της Ford. 1 στους 3 προσπαθεί να αποφύγει τη δουλειά, 1 στους 10 δηλώνει ασθένεια, ενώ άλλοι επινοούν μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή προσποιούνται ότι χάλασε το αυτοκίνητό τους.Ford Valentine 10

Τώρα η Ford ανταμείβει αυτούς τους κρυφούς θεούς του έρωτα για την προσφορά προς τους πελάτες τους, με μία πρόσκληση – έκπληξη σε ένα πολύ ξεχωριστό, ρομαντικό γεύμα.

«Στα ραντεβού την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τα ζευγάρια έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον. Αλλά η εξέλιξη της βραδιάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εκείνους που θυσιάζουν τη δική τους νύχτα για να κάνουν κάτι σημαντικό» δήλωσε ο Greg Dawson, vice president Communications & Public Affairs, Ford Ευρώπης. «Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – και ο καλύτερος τρόπος για να αναγνωρίσουμε τις προσπάθειές τους είναι να τους δώσουμε τη σημασία που τους αξίζει.»

Η Kelsie Jamieson, 24, σερβιτόρα στο Λονδίνο, έχει ήδη βοηθήσει να γίνουν δύο προτάσεις γάμου εν ώρα εργασίας, αλλά η ίδια δεν έχει ζήσει ποτέ ένα ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η έκπληξη που της έγινε ήταν μία ρομαντική βραδιά με τον αρραβωνιαστικό της Nick Epstein, 32 – ο οποίος προηγουμένως της έκανε πρόταση με ένα δαχτυλίδι Haribo.

Για πολλούς που εργάζονται την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου υπάρχει ένα πλεονέκτημα. Τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι οι πελάτες ήταν πιο φιλικοί από όσο συνήθως και οι περισσότεροι θεώρησαν ότι όσοι βγαίνουν για φαγητό ήταν ακόμα πιο γενναιόδωροι.

Τώρα όσοι δεν στάθηκαν αρκετά τυχεροί να βρίσκονται με το ταίρι τους την Ημέρα των Ερωτευμένων και τρώνε μόνοι, με τη βοήθεια κάποιων σερβιτόρων ξαναβρίσκουν την αισιοδοξία τους.

Δείτε τι συνέβη εδώ:

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO