spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣNέο Opel Insignia Sports Tourer

Nέο Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer 11Μετά το Insignia Grand Sport, η Opel αποκάλυψε και την station wagon έκδοση του μοντέλου, το νέο Insignia Sports Tourer. Το ολοκαίνουργιο μοντέλο θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο σαλόνι της Γενεύης σε λίγες μέρες ( 9 – 19 Μαρτίου).

Κι ενώ στο εμπρός τμήμα η εταιρεία έχει διατηρήσει τη δυναμική σχεδίαση της σεντάν έκδοσης, στο πίσω τμήμα τώρα η δημιουργία είναι πολύ εντυπωσιακή.
Η οροφή του “σβήνει” με έντονη κλίση, αποτέλεσμα που παραπέμπει περισσότερο σε κουπέ έκδοση. Φαίνεται ότι το σχεδιαστικό τμήμα έκανα πολύ καλή δουλειά, δίχως να “βιαστεί” να τελειώσει το αποτέλεσμα. Με τον τρόπο αυτό το συνολικού μήκους 4,986 μ. αμάξωμα να δείχνει πολύ πιο “συμμαζεμένο” απ΄ ότι υποδηλώνει το μήκος του.

Opel Insignia Sports Tourer 16Εσωτερικά δεν υπάρχουν σχεδιαστικές αλλαγές στο χώρο οδηγού – συνοδηγού, παρά μόνον για τους πίσω επιβάτες, που τώρα είναι μεγαλύτερος. Ασφαλώς όμως ο χώρος αποσκευών είναι πολύ μεγαλύτερος από την Grand Sport έκδοση. Ο χώρος είναι κατά 30 λίτρα μεγαλύτερος, φτάνοντας τα 520 λίτρα, ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων φτάνει στα 1.638 λίτρα.

Τέλος, δεν έχει ανακοινωθεί καμιά πληροφορία σχετική με τους κινητήρες του νέου μοντέλου. Το αφήνουν για τη Γενεύη. Είναι λογικό όμως να υπάρχουν και τετρακίνητες εκδόσεις με στάνταρ το νέο 8άρι αυτόματο κιβώτιο, όπως θεωρείται σχεδόν βέβαιος και ο τούρμπο κινητήρας βενζίνης 1,5 των 165 ίππων.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO