spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΝέο Nissan Micra

Νέο Nissan Micra

New Nissan Micra 07Ανακοινώθηκαν σήμερα οι βασικές τιμές του νέου Nissan Micra στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι διαθέσιμο από 11.995 λίρες ενώ η κορυφαία εξοπλιστική έκδοση Tekna ξεκινά από 17.295 λίρες.

Θα διατίθεται δε σε πέντε επίπεδα εφοπλισμού: Visia, Visia+, Acenta, N-Connecta και Tekna. Για τη Βρετανική αγορά στη «καρδιά» του ενδιαφέροντος θα βρίσκεται η έκδοση IG-T 90 Acenta όπου αναμένεται να εξελιχθεί στην πλέον δημοφιλή έκδοση και είναι διαθέσιμη από 14.995 λίρες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εκεί αντιπροσωπείας.

Πλήρης τιμοκατάλογος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη στη χώρα και αναμένεται στα μέσα Δεκεμβρίου, με τις προπαραγγελίες να ξεκινάνε κατά το ίδιο χρονικό διάστημα. Το νέο υπέροχο μοντέλο εφοδιάζεται με τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης τούρμπο 900 κ. εκ. και ντίζελ 1,5 λιτ. ισχύος 90 ίππων και οι δύο. Αργότερα αναμένεται ο μικρός κινητήρας βενζίνης να αποκτήσει και έκδοση ισχύος 73 ίππων.New Nissan Micra 08

Οι εκδόσεις Nissan Micra θα είναι υπερεξοπλισμένες συμπεριλαμβανομένου του keyless, start/stop, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, όπως και το εκπληκτικό ηχοσύνολο της Bose με ηχεία UltraNearfield, Bose PersonalSpace και Virtual Audio Technology. Ο ήχος μέσα στο αυτοκίνητο θα είναι μια εμπειρία. Όσο για την εξωτερική του εμφάνιση, υπάρχουν δέκα διαθέσιμα εξωτερικά χρώματα, μεταλλικά και μη. Βέβαια, οι πελάτες και στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ προκειμένου να δημιουργήσουν το δικό τους ξεχωριστό Micra. Για την απόλυτη εξατομίκευση θα υπάρχουν μεταξύ πολλών άλλων μέχρι και ζάντες 17 ιντσών. Στη χώρα μας αναμένουμε οι πωλήσεις του να ξεκινήσουν τον Μάρτιο, αλλά το μοντέλο θα το δούμε πολύ νωρίτερα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO