spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣFormula 1 in Schools

Formula 1 in Schools

WC F1 in Schools 2016«Χρυσή» η Ελληνική Ομάδα INFINITE RACING! Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Τεχνολογίας “Formula 1 in Schools” στο Όστιν του Τέξας. Η 5μελής ομάδα INFINITE RACING των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη Θεσσαλονίκης που υποστήριξε η Mercedes-Benz στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όστιν του Τέξας σήκωσε την Ελλάδα ψηλά: ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάνοντάς μας όλους περήφανους για αυτήν την καταπληκτική επιτυχία.

Μάλιστα, στον τελικό διαγωνισμό «knock-out» διαγωνίστηκε με τη δεύτερη Ελληνική ομάδα που προέκυψε από τη συνεργασία των ομάδων του Αρσακείου Τοσιτσείου Εκάλης και της Σχολής Μωραϊτη και η οποία είχει πολύ δυνατή παρουσία στον Παγκόσμιο αυτό θεσμό, πράγμα που καθιστά την Ελληνική παρουσία εξαιρετικά σημαντική και κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη χαρά όλων μας.

WC F1 in Schools 2016Επιπλέον, η Πρωταθλήτρια Ομάδα κέρδισε δύο ακόμα διακρίσεις, το «Pressure Challenge Award» και το «Team Website Award» ενώ το μονοθέσιο της έσπασε μία φορά το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας. Ως περήφανος χορηγός της ομάδας Infinite Racing, η Mercedes-Benz στάθηκε δίπλα στα «δικά της» παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα και εύχεται οι επιτυχίες για τις Ελληνικές ομάδες να μην σταματούν ποτέ, όπου και σε όποιο επίπεδο κι αν αγωνίζονται.

Μπράβο Χάρη,  Αγγελική,  Κυριάκο,  Στέλιο  και  Βασιλεία.
Συγχαρητήρια INFINITE RACING!!!

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO