spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣPure McLaren Arctic Experience

Pure McLaren Arctic Experience

McLaren Arctic ExperienceΜια υπέροχη εμπειρία οδήγησης προσφέρει η McLaren σε VIP πελάτες της, αλλά και φίλους της βρετανικής μάρκας. Ειδικά μαθήματα υψηλής οδήγησης σε χιονισμένες και παγωμένες πίστες, 200 χλμ. μέσα στο βόρειο αρκτικό κύκλο. Αρκεί, βέβαια, να μπορεί ο καθένας να ξοδέψει περί τις 14.000 ευρώ.

Τόσο κοστολογείται το πακέτο της αρκτικής αυτής εμπειρίας η οποία ξεκινά στις 15 Ιανουαρίου και θα τελειώσει στις 3 Φεβρουαρίου του νέου χρόνου. Οι πίστες αυτές βρίσκονται στο Ιβάλο της Φινλανδίας, με τις ανάλογες πολυτελείς εγκαταστάσεις για τους VIP πελάτες της.

McLaren Arctic ExperienceΠρόκειται για το Pure McLaren Arctic Experience, ένα εξειδικευμένο και απαιτητικό σεμινάριο το οποίο θα διαρκεί για κάθε πελάτη δύο ημέρες με τρεις διανυκτερεύσεις. Αρκεί όμως να είναι διατεθειμένος ο καθένας να ξοδέψει τις 14.000 ευρώ γι΄ αυτή τη μοναδική εμπειρία. Έμπειροι εκπαιδευτές θα μυήσουν τους πλούσιους μαθητές στα μυστικά της γρήγορης οδήγησης πάνω σε χιόνι ή πάγο, με τις εκπληκτικές McLaren 570S Coupe. Το εκπληκτικό αυτό supercar κινείται από έναν V8 κινητήρα των 3,8 λίτρων, ισχύος 570 ίππων με διπλό συμπλέκτη και 7τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, όπου μεταφέρεται η κίνηση στον πίσω άξονα. Αποτέλεσμα αυτού του εκπληκτικού μιξ είναι τα 0100 να έρχονται σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 328 χλμ/ώρα.

McLaren Arctic ExperienceΣτο πακέτο των 14.000 ευρώ περιλαμβάνονται οι μεταφορές με αεροπλάνο, τρεις διανυκτερεύσεις σε πολυτελές ξύλινο συγκρότημα με εσωτερική πισίνα και σάουνα, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, ειδικά σεμινάρια οδήγησης 2 ημερών διάρκειας 3,5 ωρών κάθε ημέρα, εκδρομή με έλκηθρο στο χιόνι όπου το τραβούν χάσκι και εμπειρία οδηγική με snowmobile σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO