spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΤο Honda Civic Type R σε δύο εκδόσεις

Το Honda Civic Type R σε δύο εκδόσεις

Honda Civic Type R 10Χαρά σε αυτούς που μπορούν να το χαρούν!
Το κορυφαίο Honda Civic Type-R είναι διαθέσιμο στη χώρα μας σε δύο εκδόσεις κατόπιν παραγγελίας:

Honda Civic Type-R 5D 2.0 Petrol MT Connect προς 49.750€
Honda Civic Type-R 5D 2.0 Petrol MT GT Connect Navi προς 53.650€

Κατασκευασμένο εξ αρχής για να προσφέρει την πιο απολαυστική οδηγική εμπειρία στην κατηγορία hot hatch– στο δρόμο και στην πίστα, το Type R έχει βασιστεί σε εντελώς νέες σχεδιαστικές αρχές και Honda Civic Type R 21εξελίχθηκε παράλληλα με το νέο, στάνταρ μοντέλο Civic hatchback, με αμοιβαία οφέλη για τη δυναμική συμπεριφορά και την πολιτισμένη λειτουργία και των δύο εκδόσεων.

320 PS και μέγιστη ροπή 400Nm
Πιστό στην κληρονομιά της οικογένειας μοντέλων hatchback υψηλών επιδόσεων της Honda, συνδυάζει τη γνήσια δυναμική της εμπρόσθιας κίνησης (FWD) με εντυπωσιακή σχεδίαση και μελετημένη αεροδυναμική. Η μέγιστη ισχύς από τον κινητήρα 2.0-litre VTEC TURBO Honda Civic Type R 17είναι 320 PS στις 6.500 σ.α.λ. και η μέγιστη ροπή 400Nm από 2.500 σ.α.λ. έως τις 4.500 σ.α.λ. Η επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα γίνεται σε 5,7 δεύτερα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 272 χλμ/ώρα, που σημαίνει ότι είναι το πιο γρήγορο, και με την καλύτερη επιτάχυνση μοντέλο στην κατηγορία του. Επίσης, είναι το ταχύτερο Type R που έχει περάσει ποτέ από το Nürburgring Nordschleife με χρόνο γύρου 7: 43.8.

Με σειρά προγραμμάτων οδήγησης
Το νέο Type R διαθέτει μεγαλύτερη σειρά προγραμμάτων οδήγησης, προσθέτοντας μία ρύθμιση ‘Comfort’ στο στάνταρ ‘Sport’ και στο ‘+R’ mode που προορίζεται για την αγωνιστική πίστα. Όλα προσαρμόζουν την ενδοτικότητα της ανάρτησης, τη γεωμετρία Honda Civic Type R 14διεύθυνσης και την απόκριση του γκαζιού του αυτοκινήτου, ανάλογα με τις απαιτήσεις (on demand). Συγκριτικά με το προηγούμενο Type R, η σημαντικότερη διαφορά μεταξύ των δυνάμεων απόσβεσης κάθε προγράμματος προσφέρει τώρα μεγαλύτερη χρηστικότητα σε μεγαλύτερη ποικιλία οδικών συνθηκών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Comfort mode προσφέρει υψηλό βαθμό ενδοτικότητας, μαζί με πιο ομαλή απόκριση διεύθυνσης.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO