spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Nissan ξεκίνησε πόλεμο

Η Nissan ξεκίνησε πόλεμο

Nissan Star Wars 02Η Nissan αποκάλυψε έξι αυτοκίνητα με θέμα τo Star Wars, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες για να γιορτάσει τη συνεχιζόμενη συνεργασία του με την Lucasfilm για την ομώνυμη κινηματογραφική σειρά Star Wars: The Last Jedi. Τα εντυπωσιακά αυτά εκθέματα αποτελούν μια επίδειξη ισχύος, εκφράζοντας τα σχέδια της Nissan και τη συμμετοχή της στη νέα παραγωγή, η οποία ξεκινά την προβολή της στις αμερικανικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου.

“Επιστρέψαμε φέτος μαζί με την Lucasfilm, δημιουργώντας αυτά τα καταπληκτικά οχήματα σε συγκεκριμένα από τα μοντέλα μας με τις καλύτερες Nissan Star Wars 04πωλήσεις” δήλωσε ο Jeremy Tucker, αντιπρόεδρος της Marketing Communications & Media της Nissan North America, Inc.

Ανάμεσα στα πλέον δημοφιλή μοντέλα στην αμερικανική αγορά είναι και τα
Nissan – Rogue, Rogue Sport, Altima και Maxima. Κάθε όχημα εξελίχθηκε στα στούντιο της Lucasfilm, συνδυάζοντας χρώματα και χαρακτήρες από την ταινία Star Wars: The Last Jedi. Κάθε ιδέα και μοντέλο δεν είναι διαθέσιμα για αγορά.

2018 Nissan Altima – Special Forces TIE Fighter
Το Special Forces TIE Fighter είναι ένας “μαχητής” που χρησιμοποιείται από τους πιλότους Special Nissan Star Wars 03Forces. Πρόκειται για το πιο δημοφιλές sedan της Nissan, το Altima. Διαθέτει σημαντικές επεμβάσεις προκειμένου να ανταποκρίνεται στις συνθήκες και τις απαιτήσεις της κινηματογραφικής ταινίας.

2018 Nissan Maxima – Kylo Ren
Με βάση την υπάρχουσα επιθετική γλώσσα σχεδιασμού των Maxima, το όχημα αυτό μετατρέπεται σε ένα πραγματικά απειλητικό sedan. Οι σχεδιαστές συνδυάζουν την μαύρη και ασημένια μάσκα της Kylo Ren με τη γλώσσα σχεδιασμού V-motion του Maxima.

Nissan Star Wars 072018 Nissan Maxima – Kylo Ren’s TIE Silencer
Σχεδιασμένο για γρήγορο και έξυπνο χειρισμό, το Nissan Maxima είναι το τέλειο αυτοκίνητο για να αναπαράγει το TIE Silencer της Kylo Ren – ένα από τα νέα σκάφη που εμφανίζεται στο The Last Jedi. Αυτό το μοναδικό TIE Silencer είναι προσαρμοσμένο στις προδιαγραφές του Kylo με κανόνια λέιζερ και εκτοξευτήρες πυραύλων, οι οποίοι βρίσκονται τοποθετημένοι στα πτερύγια του οχήματος.

Nissan Star Wars 122018 Nissan Maxima – Captain Phasma
Ο Captain Phasma Maxima καλύπτεται από ασημένια θωράκιση, τονίζοντας όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δημιουργήθηκε για να γιορτάσει έναν από τους πιο σκληρούς γυναικείους πολεμιστές του γαλαξία.
2018 Nissan Rogue – Poe Dameron’s X-wing with BB-8
Τα τεράστια σταθερά φτερά που εκτείνονται σε κάθε πλευρά του Nissan Rogue Nissan Star Wars 21εντυπωσιάζουν. Υπάρχουν ακόμη τετράγωνα πυροβόλα λέιζερ που το καθιστούν έτοιμο για μάχη.

2018 Nissan Rogue Sport – A-wing
Γρήγορο και ευκίνητο το A-wing διαθέτει διπλούς προωθητήρες στο πίσω μέρος του οχήματος που φωτίζονται. Οι τροχοί του είναι βαμμένοι με μπλε χρώμα ώστε να ταιριάζουν με τις λεπτομέρειες του σκάφους. Τα πυροβόλα λέιζερ πλαισιώνουν το εντυπωσιακό διαστημικό αυτοκίνητο.

Nissan Star Wars Vehicles

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO