spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣe-SURVIVOR με σύστημα ηλεκτρικής τετρακίνησης

e-SURVIVOR με σύστημα ηλεκτρικής τετρακίνησης

Με τη συμπλήρωση των 100 χρόνων ιστορίας το έτος 2020, η Suzuki έχει ήδη στραμμένο το βλέμμα στην επόμενη εκατονταετία, και σε αυτό το πλαίσιο κινείται ήδη, παρουσιάζοντας όχι απλά μια ξεχωριστή ποικιλία πρωτότυπων αλλά και μοντέλων παραγωγής, αλλά και το πρωτοποριακό τεχνολογικό πρόγραμμα Suzuki Suzuki Tokyo Auto Exhibition 10Safety Support.

Το πρόγραμμα Suzuki Safety Support ήταν το κεντρικό θέμα στο περίπτερό της, ενώ ξεχώριζε και το “Excitement for Everyone in Everywhere”, δηλαδή
“ενθουσιασμός για όλους, παντού”. Αυτό είναι σε ελεύθερη απόδοση το σλόγκαν που χρησιμοποίησε η Suzuki για να πλαισιώσει την παρουσία της στο 45ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο. Πρόκειται για την εταιρεία που ανέκαθεν δημιουργούσε αυτοκίνητα με μοναδικό και fun χαρακτήρα προσφέροντας στους πελάτες ευχαρίστηση και ενθουσιασμό μέσω της αξιοπιστίας των αυτοκινήτων και των τεχνολογιών της.

Με αυξημένη εμπιστοσύνη και αξιοπιστίαSuzuki Tokyo Auto Exhibition 13
Άλλωστε, η Suzuki, πάντα πρωτοπόρος, επενδύει στην ηλεκτροκίνηση και τις τεχνολογίες αιχμής, μέσω των οποίων εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια για τον οδηγό και τους συνεπιβάτες του ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία της.

Suzuki Safety Support
Το Suzuki Safety Support αφορά όλες τις νέες τεχνολογίες ασφάλειας με τις οποίες έχει εφοδιάσει η Suzuki τα μοντέλα της με σκοπό την πρόληψη ατυχημάτων, και περικλείει όλες τις καινοτομίες και πρωτοβουλίες που λαμβάνει η εταιρεία για την ασφάλεια και την προσφορά Suzuki Tokyo Auto Exhibition 11αυξημένης εμπιστοσύνης στους οδηγούς και τους επιβαίνοντες σε αυτά.

Στο Suzuki Safety Support περιλαμβάνονται συστήματα όπως το Dual Sensor Brake Support, Dual Camera Brake Support, Radar Brake Support I & II, False Start Control, Lane Departure Warning, Lane Departure Prevention και Weaving Alert, τα οποία λειτουργούν προειδοποιητικά, αλλά και αν καταστεί απαραίτητο παρεμβαίνουν ενεργά, με σκοπό τη μείωση της πιθανότητας και την αποφυγή πιθανής σύγκρουσης.

Και μελλοντικές τεχνολογίες
Παράλληλα, στο γενικότερο πλαίσιο του Suzuki Safety Support ανήκουν και όλες εκείνες οι ήδη εφαρμοζόμενες αλλά και μελλοντικές τεχνολογίες, που σκοπό έχουν να αυξήσουν την ευκολία και την Suzuki Tokyo Auto Exhibition 12εμπιστοσύνη του οδηγού κατά τη διάρκεια της χρήσης του οχήματος, κάνοντας έτσι κάθε μετακίνηση περισσότερο ξέγνοιαστη και ευχάριστη. Τέτοια συστήματα είναι μεταξύ άλλων, το Adaptive Cruise Control, το High Beam Assist, το Head-Up Display και το Bird’s Eye View Monitoring Camera.

Το Suzuki Safety Support εφαρμόζεται ήδη σε πολλά μοντέλα παραγωγής και αποδεικνύει εμπράκτως τη δέσμευση της Suzuki για ασφαλέστερες και τελικά περισσότερο fun to drive μετακινήσεις, τόσο εντός των αστικών τειχών, Suzuki e-survivor 10όσο και στις εκτός δρόμου αποδράσεις.

e-SURVIVOR
Παράλληλα με την παρουσίαση του νέου προγράμματος, από τα εκθέματα που παρουσίασε η Suzuki στο 45ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, ειδική μνεία αξίζει στο e-SURVIVOR, το οποίο αποτελεί την ενσάρκωση της οπτικής της Suzuki για τη μορφή των μελλοντικών SUV, μιας κατηγορίας που έχει χαρακτηριστεί από την παρουσία μοντέλων όπως το SAMURAI, JIMNY και VITARA. Το Suzuki e-SURVIVOR Concept έχει Suzuki e-survivor 12χαρακτηριστικό για την εταιρεία σχεδιασμό, ελαφρύ αμάξωμα, αλλά και κλασικό πλαίσιο τύπου σκάλας, συνδυασμένα με σύστημα ηλεκτρικής τετρακίνησης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όλης αυτής της φιλοσοφίας του Suzuki Safety Support είναι και το XBEE (cross-be), το οποίο παρουσιάστηκε και αυτό στο περίπτερο της Suzuki, καθώς είναι το αποτέλεσμα της πρώτης προσπάθειας της εταιρείας να συνδυάσει την τετρακίνηση με την ηλεκτροκίνηση και να αποτυπώσει τα αυτοκίνητα της επόμενης γενιάς.

Suzuki lineup at the Tokyo Motor Show / 東京モーターショーのスズキラインナップ

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO